Când se transmite, de fapt, FINALA Insula Iubirii, la Antenă 1. Emisiunea a suferit modificări majore în ultima săptămână

Când se transmite, de fapt, FINALA Insula Iubirii,  la Antenă 1. Emisiunea a suferit modificări majore în ultima săptămână
Când se transmite, de fapt, finala Insula Iubirii, la Antenă 1
Publicat: 19/08/2023, 10:58
Actualizat: 19/08/2023, 13:24

Antena 1 a anunțat când va fi difuzată finala show-ului „Insula Iubirii” – sezonul 7. Fanii acestei emisiuni au parte de o schimbare spectaculoasă, în ultima săptămână de difuzare.

Astfel, ei pot vedea încă două episoade, înainte de ultimul act: vineri (25 august), de la ora 20:30, şi sâmbătă (26 august), de la 20:00.

Apoi, duminică (27 augst), de la ora 20:00, are loc finala, momentul în care telespectatorii pot vedea ultimele decizii ale participanților care au venit să își testeze relațiile de dragoste.

Cuplurile de la „Insula iubirii” – sezonul 7

Bianca Giurcă și Marius Moise

Bianca (25 de ani), creatoare de conţinut, şi Marius (35 de ani), fermier, au o poveste de dragoste ce durează de mai bine de trei ani şi jumătate. Locuiau în acelaşi sat şi au început să se tatoneze încă din adolescență. Apoi, el s-a căsătorit şi a făcut un copil, dar după ce a intervenit divorțul… a căutat-o pe Bianca. Acum, ei locuiesc împreună, dar în timpul show-ului TV, Marius a spus că se va despărți desparte de Bianca, odată cu apropierea de ispita Oana.

Bianca și Marius

Cristina Rancov și Iulian Clonț

Cristina (31 de ani) şi Iulian (52) sunt proprietarii unei cafenele și sunt împreună de 11 ani, dintre care 10 de căsătorie. De altfel, ei s-au cunoscut chiar în cafeneaua în care ea lucra ca ospătăriţă şi, după doar câteva luni, s-au și căsătorit. Ulterior, au locuit câţiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în ţară au reuşit să cumpere chiar cafeneaua în care s-au cunoscut şi de care îi leagă multe amintiri frumoase. Au venit la „Insula Iubirii” pentru a demonstra că dragostea nu are vârstă, prin prisma diferenţei de vârstă dintre ei.

Cristina și Iulian

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan

Claudia (35 de ani) este antrenoare de fitness, iar Bogdan (34 de ani) hair-stylist. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram, în urmă cu un an, iar prima lor întâlnire a avut loc în Italia, acolo unde ea locuia, încă de la vârsta de 18 ani. Apoi, în scurt timp, Bogdan a convins-o pe Claudia să revină definitiv în România, unde speră acum să înceapă propriul lor business. Claudia şi-a dorit foarte mult participarea la acest dur test de fidelitate, tocmai pentru a se convinge că a luat cea mai bună decizie, renunţând la viața din Italia. Dar, evident, vrea să vadă și dacă Bogdan este omul lângă care merită să îşi petreacă tot restul vieţii. La rândul său, până acum, Bogdan nu s-a lăsat ispitit și declară mereu că iubita sa este femeia perfectă pentru el.

Claudia și Bogdan

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs

Emanuela (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ, s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi imediat s-au mutat împreună. Ea susține acum că Răzvan este primul bărbat pe care îl iubeşte cu adevărat, iar când a aflat că el a înșelat-o, în ciuda eforturilor lui, incluzând și o cerere în căsătorie, a devenit foarte geloasă şi reticentă. Răzvan s-a aruncat în brațele ispitei Daria, fiind atras în același timp și de Roxana.

Ema și Răzvan

Ana-Maria Măriuță și Marius Budin

Ana Maria (25 de ani) şi Marius (30 de ani) s-au cunoscut, în urmă cu 1 an și 3 luni, în cadrul reality show-ului matrimonial „Mireasa”, difuzat tot de Antena 1. Și atunci au ajuns în marea finală, dar în acel moment au decis să nu se căsătorească, motivând că nu au simţit atunci să facă acest pas. După acea emisiune, însă, ei sunt de nedespărţit şi consideră că reprezintă totul… unul pentru celălalt. Totuşi, lipsa de încredere a ei în propria persoană se reflectă şi în relaţia lor și, tocmai de aceea au luat decizia de a participa la „Insula Iubirii”, cel mai dur test de fidelitate.

Ana Maria și Marius

FOTO – Antena 1

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
România, lovită de fenomene meteo extreme! Vijeliile care au devastat vestul și centrul Europei urmează...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
România a ÎNVINS definitiv Ungaria. Maghiarii au recunoscut eșecul
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern