Câte clase și ce STUDII are Andreea Tonciu, de fapt. „Diva” a fost eliminată după doar o săptămână la Survivor România All Stars 2024 de la Pro TV

Câte clase și ce STUDII are Andreea Tonciu, de fapt. Diva a fost eliminată după doar o săptămână la Survivor România All Stars 2024 de la Pro TV
Sursa foto: Facebook
Publicat: 19/01/2024, 09:29
Actualizat: 19/01/2024, 12:24

Aventura la Survivor All Stars 2024 s-a terminat prima concurentă din echipa „Faimoșilor”. După un duel dificil cu Roxana Nemeș, Andreea Tonciu s-a declarat învinsă și a fost nevoită părăsit competiția. Fanii emisiunii s-au întrebat cum a ajuns Tonciu la un astfel de concurs forță și disciplină și ce o recomandă să apară în fața publicului.

În premieră la ediția Survivor All Stars 2024, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, au ajuns la duelul de eliminare, iar tensiunea de acum înainte este la cote înalte în competiție.

Înainte de a începe duelul Andreea Tonciu a declarat: „Sunt foarte emoționată, îmi tremură mâinile și picioarele. Sunt fericită că fac parte din Survivor All Stars și o să fac tot ce pot!”.

Sursa foto: Instagram/survivorromania.oficial
Sursa foto: Instagram/survivorromania.oficial

După o confruntare dificilă, rezultatul duelului a adus o surpriză, iar Andreea Tonciu a fost nevoită să părăsească competiția.

După ce a aflat că va părăsi show-ul, frumoasa brunetă a declarat : „Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau… Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, potrivit Protv.ro.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Ce studii are de fapt Andreea Tonciu?

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a fost subiectul glumelor printre internauții care urmăresc show-urile cu „vedete” de televiziune și care o consideră pe „sexy bruneta” „mai puțin dotată” din punct de vedere intelectual, după „perlele” devenite celebre spuse în diferite emisiuni, însă puțini știu de fapt câte clase și ce studii are aceasta.

În ciuda aparențelor, Andreea Tonciu a obținut rezultate remarcabile la examenul de Bacalaureat și mai mult, vedeta a urmat cursurile unei facultăți. Andreea Tonciu a dezvăluit că este absolventa cursurilor Facultății de Management Turistic.

La examenul de Bacalaureat din 2005, Andreea Tonciu a obținut o medie generală de 8.24. În cadrul probei de Limba Română, vedeta a reușit să obțină nota 9. Totuși, la proba de Matematică, aceasta a întâmpinat dificultăți și a obținut cea mai mică notă, 5.55. Cu toate acestea, media generală a crescut datorită performanțelor bune la celelalte probe.

Totuși, un fost coleg de liceu al Andreei Tonciu a făcut aceste dezvăluiri în 2011, aducând în atenție aspecte mai puțin cunoscute ale trecutului său educațional.

Acesta a declarat că „diva” de la Survivor ar fi luat Bacalaureatul doar pentru că mătușa ei era director la Liceul Mihai Bravu, acolo unde fosta asistentă TV a învățat. Acesta a mai spus că Andreea Tonciu nu era deloc interesată de școală, ci de băieți și bani.

“Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta.

Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză.”, a declarat fostul coleg al Andreei Tonciu pentru libertatea.ro.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii