„Chefi la cuţite”, Sezonul 13. Când este difuzată PRIMA emisiune și cine sunt noii chefi, după plecarea lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

„Chefi la cuţite”, Sezonul 13. Când este difuzată PRIMA emisiune și cine sunt noii chefi, după plecarea lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu
Când începe noul sezon Chefi la cuțite / Sursa foto: Antena 1
Publicat: 04/03/2024, 15:37
Actualizat: 04/03/2024, 15:41

„Chefi la cuțite” urmează să aibă premiera pe data de 18 martie. Sezonul cu numărul 13 aduce noi membri în juriu, dar și noi reguli. Show-ul culinar va avea patru jurați: Ștefan Popescu, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Richard Abou Zaki și va fi difuzat de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marți și miercuri, începând de la ora 20:30.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care aduc vasta lor experiență din domeniul gastronomic în platoul Chefi la cuțite, spațiul în care telespectatorii îi vor descoperi trăind împreună, pentru prima dată, bucuria audițiilor pe nevăzute, dar și tensiunea luptei pentru amulete.

Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”

Show-ul va avea premiera pe 18 martie, de la ora 20:30 și va fi difuzat la Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Născut la Piatra Neamț, Chef Richard Abou Zaki are, la 26 de ani, o carieră culinară încununată de succes în Italia, unde deține patru restaurante. Primul dintre acestea, Retroscena, i-a adus o stea Michelin la numai opt luni de la inaugurare, iar pentru cel de-al patrulea, Controluce, a primit recent premiul ”Inovația anului”, în cadrul unui eveniment de marcă de la Milano, aceasta fiind una dintre cele mai importante distincții italiene într-o arie simbolică a bucătăriei italiene – pizzeriile, potrivit A1.ro.

Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai apreciați Chefi din România, a fost Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din capitală și a urmat cursurile de trei stele Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009. Totodată, Chef Popescu are experiența de trainer în bucătărie pentru cei pasionați de domeniul gastronomic indiferent de vârstă, fiind formator în cadrul HORECA Culinary School, dar și al școlii de mini chefi Kids Chef Academy. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

Chef Alexandru Sautner aduce expertiza culinară câștigată atât în Germania, unde a activat 22 de ani, timp în care a inaugurat trei restaurante, cât și în România, unde a îmbinat remarcabil talentul în bucătărie cu priceperea pentru administrarea unei afaceri de succes în domeniul culinar. Implicat în mai multe business-uri horeca, este fondatorul Gioelia Cremeria, care în prezent are 14 locații, iar în 2020 a lansat Oliveto, restaurantul cu specific mediteranean care îi îmbogățește palmaresul de antreprenor în domeniul gastronomic.

Chef Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, care oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. A fost, de asemenea, Executive Chef pentru lanțul de restaurante Q’s Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În 2010, Chef Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, iar în 2019 a câștigat prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, plecare cu scandal de la „Chefi la cuțite”

Din 2016 şi până la acest sezon, show-ul a avut trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Cei trei au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, invocând starea de oboseală.

Între cei trei bucătari şi Antena 1 există un proces în derulare.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
De ce și-a întrerupt, de fapt, David Popovici studiile universitare, după doar câteva luni de...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
A fost Caligula cel mai nebun dintre împărații romani? L-a amenințat pe zeul Jupiter că-l...