Gabriela Cristea, ADEVĂRUL despre mariajul cu Marcel Toader. ”Relația a început să se degradeze la două săptămâni de la nuntă”

Gabriela Cristea, ADEVĂRUL despre mariajul cu Marcel Toader. ”Relația a început să se degradeze la două săptămâni de la nuntă”
Publicat: 01/11/2023, 11:30

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, a spus  tot adevărul despre mariajul pe care l-a avut cu Marcel Toader, primul său soț. ”Relația a început sa se degradeze la două săptămâni de la nuntă”, a afirmat aceasta.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Marcel Toader a încetat din viață în anul 2019.

Invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri din mariajul pe care l-a avut cu primul său soț, Marcel Toader. Aceasta a explicat că relația lor a început să se deterioreze la doar două săptămâni de la nuntă.

Gabriela Cristea, adevărul despre mariajul cu Marcel Toader.  ”Eu plecam la serviciu si el avea aventuri”

„Toader mi-a zis într-o zi: casa e mea, ușa e ta! Noroc că nu vândusem apartamentul din Dorobanți pentru că nu făcusem intabularea, că altfel ajungeam în stradă. Eu am zis, la un moment dat, că nu mă mai duc la serviciu, nu mai puteam practic, deși câștigam foarte mult. Atunci s-a rupt totul. Relația a început sa se degradeze la două săptămâni de la nuntă, când m-a sunat un prieten să mă felicite pentru căsătorie si el a început să țipe, făcea crize de gelozie. Trebuia de atunci să mi se aprindă beculețul. Era, de fapt, hoțul strigă hoțul, pentru că eu plecam la serviciu si el avea aventuri”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit click.ro.


”Nu am fost la el la înmormântare. Nu ne-am căsătorit dintr-o mare dragoste. Am vrut doar să mă căsătoresc ca să fac copii. Când am plecat am descoperit că eu în conturi nu aveam nici un ban, el scotea în fiecare zi suma maximă. Dacă pot să trec la pierderi 1 milion de euro, atunci sunt un om generos”, a mai spus aceasta.

Gabriela Cristea, dezvăluiri uluitoare despre părinții săi

La același podcast, Gabriela Cristea a făcut declarații și despre părinții săi, Eugen și Didina. Vedeta a dezvăluit de ce nu a avut o relație bună cu părinții săi, dar și de ce nu a fost la înmormântarea mamei sale și de ce nu va participa nici la funeraliile tatălui său.

„Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că am luat o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini. Cu tata nu vorbesc deloc. Mama nu mai este. Nu sunt împăcată cu gândurile mele, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Ei erau foarte stricți, nu voiau să fac televiziune. Eu am mers încântată acasă să le spun că o să prezint Eurovisionul și mi s-a spus: nu! Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint. Mai am un frate, nici cu el nu vorbesc, pentru că și el este de acord cu ei. Am fost o oaie neagră a familiei doar pentru faptul că m-am născut fată, și nu băiat”, a detaliat prezentatoarea TV.

„Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură caă aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine…Am întâlnirile mele cu ea și vorbesc foarte des cu ea. Provin dintr-o familie în care femeie nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis să stea de la egal la egal cu tatăl meu. Ea provenea,însă, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revoluția în familie. În adâncul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Si acum sufăr dupa ea. Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu. (…) Nu știu dacă o să merg la înmormântarea lui (n.r. a tatălui său). Dacă lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate că aș fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a facut ulterior mă opresc să fac, la rândul meu, niste gesturi”, a adăugat Gabriela Cristea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce au descoperit medicii la scurt timp după moartea Mioarei Roman. Care e cauza decesului
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ion Țiriac! Moștenitoarea imperiului l-a impresionat cu apariția...
Reacția lui Putin după ce Biden l-a numit „ticălos nebun”
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de...
Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cel mai mare supermarket din România dispare! Ce companie l-a cumpărat și în ce se...
Un român s-a trezit cu amendă pentru ROVINIETĂ dintr-un motiv bizar
De ce boală cruntă suferea Mioara Roman: Fosta soție a lui Petre Roman a murit...
Mioara Roman a murit în azilul în care era internată. Oana Roman NU a putut...
Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina...
Zbârnâie telefoanele la cabinetul bossului pentru o domnișoară descurcăreață! Cum se ”tatonează” un post la...
Peste CÂT TIMP se refac PLĂMÂNII atunci când renunți LA FUMAT
BOALA CUMPLITĂ de care suferea MIOARA ROMAN! A primit un diagnostic greșit
Mărirea și decăderea Mioarei Roman. Divorțul de Petre Roman i-a pus capac.
Felicitări și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urări de dragoste cu ”Te...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Americanii scriu istorie din nou cu prima aselenizare privată și o revenire pe Lună după...