Magda Vasiliu a sărit în APĂRAREA Gabrielei Cristea. ”Spre deosebire de multe așa-zise dive, femeia asta e absolut normală”

Magda Vasiliu a sărit în APĂRAREA Gabrielei Cristea. ”Spre deosebire de multe așa-zise dive, femeia asta e absolut normală”
Publicat: 31/10/2023, 13:30

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a sărit în apărarea Gabrielei Cristea. ”Spre deosebire de multe așa zise dive, femeia asta e absolut normală”, a afirmat aceasta.

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De mai mulți ani, Magda Vasiliu s-a mutat în Italia, pentru a-i oferi o șansă la viață fiului ei, Vlad, care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. În plan personal, vedeta a fost măritată de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian. În Italia, aceasta lucrează în domeniul imobiliarelor.

Pe contul său de socializare, Magda Vasiliu a transmis un text în care vorbește despre Gabriela Cristea. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Marcel Toader a încetat din viață în anul 2019.

Zilele acestea, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se află în vacanță în Italia. Cei doi au postat numeroase înregistrări video din timpul vacanței lor, din diverse locuri, de la magazine și restaurante la locurile pe care le-au vizitat. Filmulețele au fost apreciate de unii internauți, în timp ce alții au criticat-o pe prezentatoarea TV. Magda Vasiliu și-a spus foarte clar părerea despre Gabriela Cristea și ce face aceasta într-o postare în mediul online.

Magda Vasiliu a sărit în apărarea Gabrielei Cristea. ”Atâta frustrare, răutate și lipsă de bun simț rar am văzut”

”Nu urmaresc asa-zisi influenceri, nu ma pasioneaza sfaturi despre cum sa gatesc, pentru ca n-am timp, nici despre cum sa ma machiez pentru ca deja stiu… dar, o urmaresc pe Gabriela Cristea dupa ce am dat intamplator peste un video de-al ei. Si, spre deosebire de multe asa-zise dive, femeia asta e absolut normala. Poate prea normala pentru exigentele urmaritorilor ei. S-a dus la Florenta cu sotul si fac absolut ceea ce facem toti in vacanta: ne plimbam, mancam, ne miram sau nu de ce vedem, remarcam obiceiuri ale locului respectiv sau facem shopping.

Dar, au aparut tot felul de urmaritori de-ai ei care-i reproseaza ca nu e suficient de culta, ca nu viziteaza muzee, ca mananca prea mult, ca s-a dus la shopping desi avem si in Romania aceleasi branduri. Atata frustrare, rautate si lipsa de bun simt rar am vazut. Daca as fi in locul Gabrielei Cristea le as spune asa: Ca vreau sa am o suta de kile si sa ma duc la Florenta doar ca sa ma plimb si atat e strict problema mea. Ca sotul e ok sau nu pot decide doar eu. Ca stiu sau nu stiu ce a fost Florenta, Renasterea, familia de Medici sau Dante e strict problema mea. Nu-ti place, nu ma mai urmari si mergi in alta parte sa-ti versi frustrarea, invidia si rautatea”, a scris Magda Vasiliu în mediul online.

”Nu mai spun ca multi dintre astia care-i reproseaza ca e inculta habar n-au sa scrie corect romaneste. Dar, astea-s detalii. Lasati oamenii sa faca ce vor. Nu traieste nimeni ca sa faca pe plac unora sau altora. Ca a ales sa-si expuna viata pe fb e strict problema ei. Ca si castiga din asta, foarte bine! Faceti si voi la fel si vedeti daca e usor sau nu.

Ca tot auzeam mereu, cand lucram in tv, tot felul de destepti care sustineau ca a citi de pe prompter e floare la ureche, dar daca le puneai microfonul in fata uitau si cum ii cheama. Lumea e mare, e loc pentru toti. Nu-ti place Gabriela Cristea, da-i unfollow. Dar ca sa comentezi improscand venin, trebuie sa fii tare tare frustrat si nefericit. Si nici sa n-ai prea multe de facut daca ai timp sa urmaresti si sa mai si comentezi”, a încheiat fosta prezentatoare de la Prima TV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...