Nouri Nouri spune tot despre separarea de Daniel Iordăchioae. ”Într-o dimineaţă, la cafea, soţul m-a informat că vrea să divorţeze”

Nouri Nouri spune tot despre separarea de Daniel Iordăchioae. ”Într-o dimineaţă, la cafea, soţul m-a informat că vrea să divorţeze”
Publicat: 21/06/2023, 12:30

Nouria Nouri, în vârstă de 47 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre divorțul de cântărețul Daniel Iordachioae, cu care are doi copii.

Nouria Nouri a fost căsătorită până în anul 2013 cu binecunoscutul artist Daniel Iordăchioaie. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Salma și Darius. Ulterior, Nouria Nouri a avut o relație cu un bărbat pe nume Ionuț, însă cei doi s-au separat. De ceva vreme, aceasta are un nou iubit, Radu.

Nouria Nouri a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Daniel Iordăchioae, dar și despre momentul divorțului de artist. ”Legătura noastră a pornit în grabă, cu entuziasmul tinerilor îndrăgostiţi. Ne-am căsătorit fără să fi avut împreună vreo relaţie înainte. Ne cunoşteam de mulţi ani, dar eram doar amici. Totul a fost spontan, neplanificat. Din momentul în care am devenit soţ şi soţie, am început să construim viitorul familiei. Într-un timp scurt am devenit părinţi, ne-am făcut o casă împreună, ne-am luat maşină, ulterior am mai făcut un copil, apoi am deschis, tot împreună, o şcoală de muzică la care el preda canto, iar eu făceam muncile adiaciente: secretară, femeie de serviciu, PR etc. Părea că suntem pe un drum bun, că avem un rost, realizaserăm într-un timp scurt lucruri pe care alţii se chinuie să le realizeze o viaţă întreagă şi care sunt greu de făcut de unul singur. Am fost o echipă vreme de 14 ani. Şi totuşi, n-a fost suficient”, a declarat Nouria Nouri pentru life.ro.

Nouri Nouri spune tot despre separarea de Daniel Iordăchioae. ”Am încercat vreo zece zile să îl fac să se mai gândească”

Nouria Nouri a povestit că Daniel Iordachioae a anunțat-o, într-o dimineață, la cafea, că vrea să divorțeze. Deși aceasta a încercat să-l determine pe artist să se mai gândească înainte de separare, totul a fost în zadar. Artista a mărturisit că divorțul a fost unul dintre cele mai grele momente pentru ea.

”În decembrie, se împlinesc zece ani de la divorţ. A fost crunt acel moment. Totul s-a întâmplat la fel de spontan cum a început. Într-o dimineaţă, la cafea, fără vreo ceartă prealabilă, soţul m-a informat că vrea să divorţeze, că vrea libertate. În prima fază, am crezut că trece printr-o perioadă stresantă, că îi e greu cu şcoala de muzică, că trece printr-o criză a bărbatului de 40 de ani şi eram dispusă să îl înţeleg şi să-l ajut să depăşească momentul. Am încercat vreo zece zile să îl fac să se mai gândească, dar în momentul în care mi-am dat seama că e foarte hotărât, mi-am luat bagajele şi am plecat. N-ai cum să obligi un om să stea cu forţa cu tine, oricâţi copii aţi avea sau oricâte bunuri comune ori amintiri, visuri şi planuri neterminate.Am divorţat la notar, de comun acord. Atunci am crezut că viaţa mea s-a terminat. Mi-au trecut prin cap cele mai negre gânduri, mă gândeam că nu voi mai putea trăi, îmi doream să mor. Norocul meu au fost oamenii din jur care m-au făcut să înţeleg, fiecare cum a putut, ca viaţa merită trăită”, a detaliat Nouria Nouri.

Despre relația actuală dintre ea și fostul său soț, actrița a spus: ”Relaţia de acum dintre noi este una de părinţi responsabili care comunică foarte bine despre copiii pe care îi au împreună. Discutăm, ne împărtăşim părerile despre cum procedează copiii în anumite situaţii, cum să le fim aproape şi cum să împărţim timpul în aşa fel, încât niciunul dintre copii să nu simtă lipsa vreunuia dintre noi”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Ca în filmele cu ... polițiști. Doi agenți de la Poliția Locală Constanța, de râsul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii