Prima pagină » Diverse » Showbiz » Prețul cerut pentru un cozonac de 900 grame, ce poartă semnătura lui chef Cătălin Scărlătescu. Cât costă pasca, o porție de piftie sau salata de boeuf

Prețul cerut pentru un cozonac de 900 grame, ce poartă semnătura lui chef Cătălin Scărlătescu. Cât costă pasca, o porție de piftie sau salata de boeuf

Prețul cerut pentru un cozonac de 900 grame, ce poartă semnătura lui chef Cătălin Scărlătescu. Cât costă pasca, o porție de piftie sau salata de boeuf

Chef Cătălin Scărlătescu se află printre cei mai populari bucătari din țară, iar preparatele sale sunt apreciate atât de cei din emisiunea MasterChef, cât și de cei care au ajuns să se înfrupte din ele. De altfel, celebrul chef poartă semnătura mai multor preparate,  iar meniul de Paște este cu totul special. Iată cât costă un cozonac de 900 grame, o pască, dar și o o porție de piftie sau salata de boeuf.

Chef Cătălin Scărlătescu, juratul MasterChef de la Pro TV, se află printre cei mai apreciați bucătari din țară. Pe lângă dorința de a duce mai departe gusturile perfecte, prin intermediul localului pe care îl deschisese înainte de pandemia de coronavirus, dar și din pasiune față de arta gastronomică, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit un meniu special cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Din acest meniu nu lipsesc, de altfel, cozonacii, pasca, sarmalele, piftia sau salata de boeuf, un preparat tradițional consumat la majoritatea sărbătorilor mari.

Prețul cerut pentru un cozonac de 900 grame, ce poartă semnătura lui chef Cătălin Scărlătescu

Preparatele semnate de Chef Cătălin Scărlătescu pot fi comandate la domiciliu. De exemplu, pentru un cozonac de 900 de grame, prețul este de 99 de lei. De reținut faptul că aceste comenzi trebuie să fie plasate cu minim 24 de ore în avans. Livrarea produselor se va face atât în București, cât și în Ilfov. Un alt aspect menționat este legat de modul în care vin ambalate produsele – produsele sunt împachette în ambalaje de unică folosință.

Un alt produs consumat cu ocazia sărbătorilor reprezintă sarmalele. Aici, clienții pot opta între o porție de 13 bucăți de sarmale sau o porție de 27 de bucăți. Pentru 13 sarmale, prețul este de 77 de lei. O porție de 27 de bucăți de sarmale, rețetă semnată de Cătălin Scărlătescu, costă 145 de lei. Un alt produs semnat de celebrul chef este gulașul de vită cu mămăligă. O porție de 800 de grame costă 48 de lei.

Desigur, din meniu nu lipsesc nici salatele sau alte preparate tradiționale. De exemplu, pasca (600 de grame) costă 108 lei. O porție de 1 kg de salată de boeuf (vită sau pui) costă 75 de lei, potrivit site-ului unde se află afișat meniul. Un kilogram de friptură de miel costă 208 lei.

O porție de 500 de grame de piftie de porc sau pui costă 55 de lei. Un kilogram de piftie are prețul de 94 de lei.

O porție de drob de miel costă 162 de lei, arată romaniatv.net.

Vezi și:

Cătălin Scărlătescu a făcut publică rețeta de MUCENICI moldovenești. Care este secretul celebrului chef

Rețeta de ciorbă de pește a lui chef Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret folosit pentru preparatul tradițional

Sursă foto: captură video YouTube / Shutterstock

A căpătat experiență în trustul Intact Media Group și a activat, ulterior, în echipa Kanal D. În 2019 s-a alăturat trustului Gândul Media Network, semnând articole în CIAO, VERDICT, CANCAN ... vezi toate articolele