Șerban Huidu, DECLARAȚII DURE la adresa lui Irinel Columbeanu. Ce reacții a primit prezentatorul TV

Șerban Huidu, DECLARAȚII DURE la adresa lui Irinel Columbeanu. Ce reacții a primit prezentatorul TV
Publicat: 01/11/2023, 10:30

Șerban Huidu l-a criticat dur pe Irinel Columbeanu. Reacțiile internauților la adresa prezentatorului TV nu au întârziat să apară.

Șerban Huidu, prezentatorul emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, a postat, pe blogul său, zilele trecute, un text în care îl desființează pe Irinel Columbeanu, care a ajuns la sapă de lemn.

Șerban Huidu a comentat în termeni duri actuala situație în care se află Irinel Columbeanu, într-un text sub titlul ”Prezentarea obsesivă a lui Irinel Columbeanu drept „victimă”-un scuipat pe obrazul adevăratelor drame sociale din România”.

”În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpa, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio la tv in ziarele care încă se mai printeaza pe hârtie, ne este prezentată „adevarata” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi si nimeni nu spune nimic. Lasă ca spun eu. Sunt obisnuit să am frigiderul plin. Să purcedem”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

Șerban Huidu, declarații dure la adresa lui Irinel Columbeanu. ”Nu a muncit o ora pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit”

”A rămas săracu’ și fără bani și fără palat și fără femei. Daca nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000. Am fost invitat in oras, de seful de facto de la radio21 din acea perioada. Eu eram chemat la masa bogatilor, probalil sa fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost dar în sens negativ. Interesant este ca, înca de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi. A venit cuminte in ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite si la nenea ăsta, chiar crede ca e pe bune ce trăiește”. Mai târziu, aceiași obsesie il făcea sa defileze la televizor, la unul dintre primele reality show-uri de pe la noi. Și atunci era cu o fata cu 2 capete mai înaltă, si atunci se afisa ca reprezentantul celor bogati, fara griji și cu o putere de a trece plutind peste greutățile vieții. Realitatea poate fi ascunsă o perioadă dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred ca tot ce zboara se mănâncă. Banii nu cresc in pom, munca e in general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mana de smecherasi defileaza cu traiul ala bun, când in realitate ei sunt rupți in c.., e o regula. Din pacate”, a mai scris Șerban Huidu.

”Nea Virinel nu a muncit o ora pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanu junior nu a facut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. ȘI băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ala șic de la televizor. Ce uita să vă spună bancile când vă dau împrumut e ca ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars. Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa. Cand cașcavalul s-a terminat „prietenii” au plecat, femeile și-au luat zborul si „sărmanul” a ramas in salopeta Yamamoto cu ochii in soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție. Pot spune cu mâna pe inimă că cine sădește vânt culege furtună și ce își face omul cu mâna lui lucru manual se cheamă.

Am văzut ca unii vor să il ajute cu donații ca sa stea amărâtul intr-un Azil de lux la Snagov. Auzi bre nea Columbene? Nu vrei să încerci unul din Voluntari? HAi că am auzit că amicul Pandele ți-a pregatit unul șmecher doar cu 10 ploșnițe în saltea și 12 morcovi și 3 cartofi la ciorba. Iar voi cei care îi plângeți de milă, ar trebui sa trimiteți banii celor 59 000 de copii instituționalizați ai Romaniei. Suntem în continuare țara cu cei mai mulți copii asistați social din UE. Pentru Virinel avem o singură concluzie: Bre don Juan- pardon bre Sancho Panza, e o vorba: cei egoiști mor singuri. Și cam întinși de câini. Așa că nu mai da vina pe altii, l-am auzit spunând ca a supărat multă lume când a candidat la Primarie. NU bre, nu e nimeni vinovat de starea in care ai ajuns. Daca vrei totusi să vezi vinovatul, vorbeste cu ăia de la azil să iți dea o oglindă mare. Ai să vezi in ea unosuleț caraghios îmbrăcat în in salopeta. De santier, că Yamamotto are altă treabă”, a încheiat prezentatorul TV.

Șerban Huidu, declarații dure la adresa lui Irinel Columbeanu. Internauții l-au criticat pe prezentatorul TV

Postarea lui Șerban Huidu despre Irinel Columbeanu a atras un val de critici la adresa prezentatorului TV.

”Nea Serbane, stai cuminte, Irinel nu a omorât pe nimeni!!! Sau vrei sa nu mai scapi iar de gura lumii???”, i-a scris un internaut.

Șerban Huidu a răspuns: ”Nu vreau sa scap de nimic. Nu te-ai prins. Am sa spun întotdeauna ce am de spus!”.

”Mai bine stai cuminte ca nu esti tu in masura sa ii judeci pe altii”, ”Articolul are o nota de rautate nu este doar o relatare a realitatii”, ”Pacat ca spui doar realitatea altora, nu si pe a ta”, ”Nu mai râde de alții, că iar dai de belea!!!”, i-au mai transmis internauții lui Șerban Huidu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...