Tabelul egoismului | Află cât de zgârcit ești, de fapt, în funcție de zodie

Tabelul egoismului | Află cât de zgârcit ești, de fapt, în funcție de zodie
Publicat: 16/06/2023, 09:02

Încă din cele mai vechi timpuri, astrologia a fost îndelung studiată pentru că, se pare, că oferă răspunsuri despre viitor, despre personalitatea zodiilor, compatibilități, noroc financiar sau în dragoste.  

Însă, știai că zodia sub care te-ai născut îți poate spune cât de zgârcit ești? Gândul îți arată cât de zgârcit ești, în fucție de zodia sub care te-ai născut.

Care sunt cele mai zgârcite zodii?

Berbec

Nativii Berbeci sunt persoane foarte egoiste. Nu acceptă ca lucrurile lor să fie atinse de cei din jur și rareori își doresc să împartă ceea ce au cu prieteni sau chiar familie. Vor să își ajute aproape, însă o fac cu atât de mare scepticism încât cei care apelează la ei renunță imediat.

Taur

Nativii Taur sunt cei mai darnici oameni din întreg zodiacul, însă în ideea de a-și păstra și pentru sine o resursă.  Pasiunea pe care o arată în orice fel de acțiune îi ajută să rămână cu inima deschisă în continuare.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt zgârciți doar atunci când vine vorba despre lucruri foarte personale de care cu greu se pot despărți. Astrele spun că te poți sprijini pe ajutorul lor atunci când este cazul, însă trebuie să le oferi și o plasă de siguranță.

Rac

Atunci când vine vorba despre propriile cheltuieli, racul este extrem de zgârcit, potrivit Astrology.com. Nu cheltuie niciodată banii pe lucruri care nu au sens și așteaptă ocazii proprice pentru a-și cumpăra ceva anume. Pasionat de călătorii, acesta va strânge tot ceea ce câștigă pentru momente mai importante în viață.

Leu

Nativul Leu știe să se bucure de viață. Atunci când o face, preferă să cheltuie bani în locuri exclusiviste și să petreacă timp de calitate în preajma oamenilor pe care doar el îi consideră potriviți.

Fecioară

Nativii fecioară vor oferi cu greu bani oamenilor de pe stradă. Își vor cheltui resursele financiare cu cap și vor oferi doar daruri simbolice prietenilor dragi.

Balanță

Balanța știe cum să se descurce în viață și care îi sunt prioritățile. Atunci când vine vorba despre cadouri scumpe, nu se dă în lături de la nimic. Cu toate acestea, știe pe ce să își risipească banii cu adevărat și care sunt acele obiecte care nu merită atenția sa.

Scorpion

Nativul Scorpion primește locul întâi la capitolul zgârcenie. Atunci când vine vorba despre sfaturi sau idei te poate ajuta fără nicio problemă. Cu toate astea, dacă îi ceri bani împrumut, fii sigură că nu vei primi niciodată suma pe care ai cerut-o.

Săgetător

Atunci când vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, săgetătorul se află pe ultimul loc. Vesel și optimist, își dorește ca toată lumea să trăiască pe picior de egalitate. De cele mai multe ori, cei din jur îi refuză darurile pentru simplul motiv că sunt foarte scumpe.

Capricorn

Acest semn zodiacal te poate ajuta în orice problemă ai avea, însă se așteaptă ca și tu să faci același lucru. Nu îți va oferi ultima felie de pâine, însă va ști cu siguranță când să îți fie aproape.

Vărsător

Dacă vorbim despre cât de zgârcit ești în funcție de zodie, nativul Vărsător nu ar trebui să se încadreze aici. Aceste persoane sunt foarte generoase și nu știu pe cine să ajute mai repede.

Pești

Nativii Pești nu sunt deloc zgârciți și acceptă să ofere celor din jur tot ceea ce ei dețin. Resurse financiare, daruri sau orice altceva, nu uită niciodată să ofere așteptări fără a se gândi la nimic în schimb.

Citește și: Tabelul greutății ideale în cuplu | Câte kilograme ar trebui să aibă iubitul tău, în funcție de greutatea ta actuală

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat...
Prognoză ciudată emisă de Accuweather pentru România. Se anunță vremuri tulburi
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Talia lui Kim Kardashian a șocat internetul în ținuta de la Met Gala 2024
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cum va fi vremea în luna mai: Temperaturi peste medie și precipitații variabile
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
(P) Importanța Pavelelor de Cauciuc: O Alegere Durabilă și Versatilă pentru Diverse Aplicații