Transformă-ți apartamentul într-un sanctuar de bună dispoziție și relaxare cu noile șeminee electrice

Transformă-ți apartamentul într-un sanctuar de bună dispoziție și relaxare cu noile șeminee electrice
Publicat: 25/09/2022, 11:57
Actualizat: 03/10/2022, 12:01

Oricine și-ar dori un sistem de încălzire ușor de instalat, accesibil ca preț și de o eficiență ridicată. Dintre toate soluțiile decorative care pot să-ți ofere și acel plus de confort caloric, șemineul electric este varianta cea mai potrivită, mai ales când vorbim despre un apartament la bloc.

Șemineul nu mai este demult un lux, astfel că este timpul să aduci căldură și frumusețe casei tale cu ajutorul unui semineu electric de perete. Acesta este versatil și se poate monta cu ușurință în orice spațiu, fie că este vorba despre un apartament sau o casă.

Astfel, dacă nu te simți pregătit pentru montarea unui șemineu pe lemne, pe gaz sau a unui termoșemineu, cea mai simplă și convenabilă soluție este șemineul electric. Acesta nu necesită curățare, întreținere specială și se instalează rapid în apropierea unei prize care să asigure alimentarea acestuia cu energie.

Acest tip de șemineu nu necesită construcția unui coș pentru evacuarea fumului și poate fi instalat chiar și în cele mai mici încăperi, dat fiind că dimensiunile acestuia sunt mult mai mici față de șemineele clasice.

Meșterii în șeminee din Sibiu, ne întâmpină cu modele potrivite pentru orice tip de amenajare interioară, de la cele în stil clasic, până la cele mai moderne sau elegante spații de locuit. De aceea, atunci când vrei să găsești un șemineu potrivit, este important să ții cont de mobilierul și elementele decorative din încăperea în care vrei să montezi sistemul de încălzire.

Șeminee electrice pentru o atmosferă idilică

Deși sunt apreciate pentru rolul lor decorativ, șemineele din această categorie pot fi și soluție pentru suplimentarea căldurii unei camere, mai ales în nopțile mai reci. Astfel, șemineul electric poate asigura confortul termic de care ai nevoie, având posibilitatea de a păstra un echilibru între randamentul oferit și consumul de energie electrică.

Aceste produse sunt realizate cu materiale specializate, care nu se supraîncălzesc și nu prezintă niciun risc pentru casa ta. Materialele din care sunt confecționate îți protejează mobila și ferește copiii sau animalele de companie de accidente.

Fiecare șemineu este prevăzut cu un termostat, ceea ce îți permite să controlezi temperatura din încăpere cu ușurință. De asemenea, termostatul contribuie la scăderea consumului de energie, facturile la electricitate fiind mai mici. Iar dacă îți dorești și mai mult confort, poți opta pentru un model dotat cu telecomandă. Aceasta îți permite să setezi temperatura dorită în timp ce te relaxezi pe canapea, vizionezi un film sau te odihnești pur și simplu.

Un alt aspect esențial este redarea jocului de flăcări pe care îl oferă un șemineu pe lemne. Un șemineu electric de calitate te poate încânta cu acest efect vizual deosebit, oferindu-ți senzația autentică a focului din interiorul focarului. În plus, unele modele pot genera și sunetul specific lemnelor care ard, atmosfera creată fiind cu adevărat specială.

În ceea ce privește montajul, ai mai multe opțiuni. Unele modele se pot integra în mobilier, în timp ce altele pot fi montate direct pe perete. Indiferent de varianta pe care o preferi, trebuie să ai în vedere forma, dimensiunile și destinația șemineului pentru a nu întâmpina probleme la montaj. Iar dacă îți dorești să instalezi șemineul de unul singur, nu trebuie decât să urmezi cu strictețe specificațiile tehnice care însoțesc produsul.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege produsele meșterilor sibieni. Pe lângă șemineele decorative electrice sau cu bioethanol, aici găsești și alte modele de semineu deschis pe lemne, pe gaz sau peleți, alături de sfaturilor specialiștii care te vor ajuta să-ți alegi șemineul perfect pentru armonia, căldură și bucuria căminului tău!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?