Un city-break în România de 1 Decembrie? – Top 5 destinații spectaculoase care te vor convinge să revii

Un city-break în România de 1 Decembrie? - Top 5 destinații spectaculoase care te vor convinge să revii
Un city-break în România de 1 Decembrie? - Top 5 destinații spectaculoase care te vor convinge să revii
Publicat: 31/10/2022, 22:17
Actualizat: 31/10/2022, 22:23

Vacanța de 1 Decembrie se apropie cu pași repezi, iar tu deja ai început să-ți faci fel și fel de planuri? Dacă dorești să dai un aer nou acestei sărbători și să-ți petreci zilele libere într-un mod diferit față de cum ai făcut-o până acum, îți oferim câteva sugestii privind destinațiile în care să ajungi cu oamenii dragi.

Cel mai confortabil mod de a călători este bineînțeles, mașina. Dacă momentan nu deții una sau ai mașina în service, există mereu o soluție – serviciul de inchirieri auto Bucuresti.

De câțiva ani, serviciile de închiriere de mașini au devenit o practică deosebit de populară. Faptul că poți opta pentru autoturismul care servește perfect nevoilor și preferințelor tale reprezintă unul dintre avantaje.

Serviciile de închirieri auto: o soluție economică pentru mini-vacanțe

Mașina personală are nevoie de o revizie și momentan nu poți dispune de ea? Dorești o escapadă alături de prieteni sau copii și cauți un autoturism cu un număr suficient de locuri? Serviciul de închirieri auto Bucuresti are grijă de resursele tale! Când alegi să beneficiezi de propria mașină, ajungi să nu mai depinzi de alte mijloace de transport.

De asemenea, faci câte opriri vrei, vizitezi ce ai chef, deci ai un control mai bun asupra banilor și timpului tău. O vacanță implică mult entuziasm, dar și numeroase motive de stres și de cheltuială. Fă alegeri inteligente, menite să-ți simplifice viața, redu la minim risipa și păstrează resursele financiare și timpul pentru momente de relaxare alături de cei dragi.

Dacă te așteaptă un zbor cu avionul, atunci serviciul de închirieri auto în București îți asigură confortul optim necesar înainte de călătoriile la drum lung. De ce? Ai posibilitatea să ridici și să predai mașina direct la aeroport, fără cheltuieli suplimentare la taxi sau alte opțiuni de transport.

Destinații turistice de top din România pe care merită să le bifezi cel puțin o dată în viață

Îți dorești un city-break de 3-4 zile sau un weekend cu ocazia sărbătorii de 1 Decembrie? Dacă nu ai disponibilitate de a călători în afara țării, atunci avem pentru tine lista destinațiilor românești care anual atrag turiști din toată lumea.

1.Colibița

Satul Colibița este situat la poalele impunătorilor Munți Călimani, chiar pe malul lacului Colibița. Datorită acestei poziționări cu totul specială, Colibița este destinația cunoscută pentru cel mai curat aer de pe tot cuprinsul României.

2.Văliug

Dacă îți era dor de aerul pur de munte și de o tură de adrenalină, atunci Văliug este locul perfect pentru tine. Localitatea este adorată de turiști și pasionații sporturilor de iarnă, mai ales grație pârtiilor de schi care se întind pe o lungime de aproape 5 kilometri.

3.Maramureș

Maramureșul este leagănul tradițiilor și a obiceiurilor care transformă sărbătorile într-o feerie. O scurtă vizită în Maramureș te poate purta într-o plimbare cu mocănița pe Valea Vaserului, vizită la Cimitirul Vesel de la Săpânța și la bisericile înalte din lemn care fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

4.Vatra Dornei

Numită și ‘’Perla Bucovinei’’, stațiunea Vatra Dornei este raiul pentru iubitorii muntelui. Aici vei găsi pârtii performante, SPA-uri pentru relaxare cu ape curative și bineînțeles, o calitate a aerului fără seamăn.

5.Brașov

Dacă vrei să faci o pauză de la schiat sau snowboarding, atunci profită de mirajul specific Brașovului și lasă-te ademenit de frumusețea orașului. Admiră panorama de pe Tâmpa, fă cunoștință cu Strada Sforii (cea mai îngustă stradă din Europa), urcă la bastioanele care înconjoară orașul și privește Brașovul din alte perspective care te vor lăsa fără grai.

Alege ce ți se potrivește sau pune degetul pe hartă și mergi acolo. Închiriază mașina la care ai visat dintotdeauna, folosind un serviciu profesionist de închirieri auto în Bucuresti și transformă vacanța într-o binemeritată escapadă după un an în care ai muncit din greu.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ