Un coșciug din zinc a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi de la marginea Bucureștiului. Anchetatorii au pornit pe urmele cadavrului dispărut! (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Un coșciug din zinc a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi de la marginea Bucureștiului. Anchetatorii au pornit pe urmele cadavrului dispărut! (EXCLUSIV)
Persoanele decedate de COVID-19 sunt înhumate în condiții speciale/Sursa/Arhivă: Profimedia Images)

Polițiștii bucureșteni au declanșat o amplă anchetă după ce, un sicriu din zinc, de tipul celor folosite pentru repatrierea persoanelor decedate de COVID-19, a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi de la marginea orașului.  Tot printre gunoaie, criminaliștii au descoperit și brățara de identificare a cadavrului, care dispăruse fără urmă.

Judiciariștii bucureșteni au în lucru una dintre cele mai neobișnuite anchete din ultimii ani, după ce, descopericea unui sicriu gol a scos la suprafață existența unei adevărate mafii care s-a dezvoltat în contextul restricțiilor legate de înhumarea persoanelor decedate de COVID-19.

Potrivit anchetatorilor, mulți dintre urmașii celor dispăruți încearcă să respecte, pe cât posibil, tradițiile legate de înmormântare. Conform legii, cadavrele sunt îngropate fără haine, ambalatre în doi saci peste care se aruncă dezinfectant. Sicriul trebuie să fie, în mod obligatoriu, închis, nu poate fi plimbat prin fața casei în care a locuit cel decedat și nici nu poate fi băgat în biserică.

Pentru că unele familii nu vor să respecte legislația, au apărut și persoane dispuse să le ajute, contra unor sume importante de bani. Așa se explică, spun anchetatorii, descoperirea sinistră care ar fi avut loc pe un teren viran situat la periferie.

Sursele citate au precizat, pentru GÂNDUL.RO, că o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a descoperit un coșciug din metal. Anchetatorii care au ajuns la fața locului au stabilit că este un sicriu din zinc, care fusese deschis după ruperea sigiliilor. În plus, după cercetarea la fața locului s-a găsit și brățara de identificare a cadavrului, pe care acesta o primise la morgă.

Așa s-a stabilt că este vorba despre o persoană care a decedat pe teritoriul Marii Britanii și care a fost repatriată recent.

Funcționari publici, bănuiți de implicare în „mafia” morților de COVID-19

Cercetările au demonstrat că trupul defunctului ar fi fost extras din coșciugul respectiv și mutat într-unul clasic, din lemn. Apoi, acesta ar fi fost îmbălsămat într-un garaj, de un doctor, care i-ar fi făcut rost inclusiv de un alt set de acte, ce au permis o înmormântare după datină.

Drept urmare, mortul a fost îmbrăcat și băgat în biserică, pentru slujbă, în timp ce capacul coșciugului a fost ținut deschis pe durata întregii procesiuni.

Achetatorii au afirmat că cercetările sunt încă în desfășurare, motiv pentru care, deocmadată, nu pot fi făcute publice și alte detalii, dar au menționat că, pe lista persoanelor suspectate se află, pe lângă reprezentanții unei firme de pompe funebre, mai mulți funcționari publici.

 

 

 

ŞOC! 3 fotbalişti de naţională au chemat o actriţă XXX şi au pus-o să plătească...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre...
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Șocant! Cum l-a țepuit pe Cătălin Moroșanu tânărul pentru care a strâns bani să îi...
Aplicația care te anunță dacă ai Covid prin scanarea ochilor. Nemții vor să revoluționeze testarea...
„Dexit”. Partidul german de opoziţie AfD anunţă că va face campanie pentru ca Germania să...
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Microcipul care detectează Covid-19 în corp înainte să ai simptome. Cum funcționează. VIDEO
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
O populație MISTERIOASĂ descoperită recent, de care nimeni nu știa, îi ULUIEȘTE pe oamenii de...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Marea greșeală pe care o fac utilizatorii de Whatsapp. Probabil ți se întâmplă și ție...
Tragedie în familia unui model celebru. A paralizat după ce a mâncat un pretzel
ȘOC! Dispare restricția care îi enerva cel mai mult pe români. Se aplică de la...
Virusul care scade inteligența. E prezent la jumătate din cei testați
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Partea întunecată a muncii în vremea COVID. Lucratul de acasă şi izolarea duc la o...
Inchide