Antonio Satîru, despre partea „dureroasă” de a fi cel mai ÎNALT om: „Am dat cu capul de a trebuit să mă duc la Urgențe, să mă coasă”

Publicat: 15/06/2024, 22:33
Actualizat: 15/06/2024, 22:48

Antonio Satîru (30 de ani), cel mai înalt om din România (2,20 m), a fost invitatul lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA, în ediția de sâmbătă, 15 iunie. Printre altele, el a vorbit și despre partea „dureroasă” de a fi cel mai înalt om.

„Cea mai cea mai gravă lovitură pe care am avut-o cu capul a fost într-un concert, la un moment dat, pe când colaboram cu Loredana Groza. Era undeva, cred că la Cluj sau Timișoara, nu mai știu… ceva de genul ăsta. Erau «Zilele Orașului» și era scenă mare în aer liber, totul frumos, și am dat drumul la concert și în timpul concertului intram de foarte multe ori pe lângă Loredana, făceam anumite numere de magie, era foarte mișto tău concertul… Eu n-am observat, însă, că în timpul concertului, la un moment dat, băieții de la Tehnic au lăsat o schelă metalică puțin mai jos, undeva în spatele scenei, fix pe unde erau stările de coborai de pe scenă și când am terminat ultimul număr de magie am ieșit puțin mai entuziasmat și când am dat să ies am dat cu capul în schela metalică într-un hal de a trebuit să mă duc la Urgențe, să mă coasă. A fost o întreagă nebunie în seara aia, mi-au pus și colac din ăla în jurul gâtului… dar ce să-i faci?!”, a povestia Antonio, la podcastul ALTCEVA.

La un moment dat, Adrian Artene l-a întrebat cum se descurcă în lifturi, ținând cont de înălțimea sa.

„Trebuie să am grijă, dacă au lumina pe mijloc. N-ai idee câte becuri de genul ală am spart (în lituri-n.r.) sau semne din alea de „Exit” (Ieșire-n.r.) de pe holurile de la hotel… la fel”, a recunoscut Antonio Satîru.

Antonio Satîru, cel mai înalt om din România

Trăim, fix în aceste zile, o reprezentație neinspirată a ofensei adresate aproapelui, însă speranța vine din povești de viață reale care au demonstrat că după noapte se face, întotdeauna, zi.

O astfel de poveste este „scrisă”, contemporan cu noi, de Antonio Satîru, cel mai înalt om din România, la cei 2,20 m pe care îi are.

Tânărul de 30 de ani ar putea, cel mai probabil, să scrie un manual despre umilință, bullying, depresie, priviri lungi și zâmbete în colțul gurii, însă el a preferat ca, în viața lui, să facă magie și, ce credeți, asta l-a salvat.

Când eram în școală, era cea mai neplăcută chestie posibilă. Aveam parte de o grămadă de bullying. Era un grup de copii care, din păcate, în multe dintre zilele săptămânii, mă aștepta după colțul școlii și mă trânteau, mă băteau, aruncau cu pietre. Și doar din cauză că eram ăla înalt și slab. Aveam profesori care îmi puneau porecle, dacă îți vine să crezi. Chiar și dirigina mea îmi zicea Girafa. Aveam multe momente în care, în drum spre casă, mergeam în lacrimi. Deja bullyingul ajunsese la norme foarte grave acolo. Și m-am transferat la altă școală”, a povestit Antonio Satîru în exclusivitate la ALTCEVA.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

„Te invit, dragul meu Urmăritor, să te bucuri săptămâna aceasta de un adevărat «Altceva», de o poveste de viață care demonstrează că dorința de a fi învinge gura lumii, presiunea socială, atacurile celor care consideră că știu mai bine, că sunt mai frumoși, mai deștepți, citiți, bogați, plimbați. Intră în povestea lui Antonio Satîru care, înainte să devină unul dintre cei mai apreciați magicieni din România, a fost un copil care, din păcate, a plâns mai mult decât a râs. Din fericire pentru el a avut puterea să învețe din toate și să-și croiască un drum sănătos în viață”, spune Adrian Artene despre invitatul celui mai nou episode de podcast „Altceva cu Adrian Artene”.

VEZI EDIȚIA COMPLETĂ A PODCASTULUI:

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...