VIDEO | Doru Octavian Dumitru a vorbit despre retragere, la podcastul ALTCEVA. Ce a spus comediantul despre ideea de a renunța vreodată la scenă

Publicat: 19/11/2023, 15:11
Actualizat: 19/11/2023, 15:20

Doru Octavian Dumitru, supranumit părintele Stand-Up-ului românesc, a fost invitatul lui Adrian Artene în ediția de săptămâna aceasta a podcastului „Altceva”. Printre mai multe subiecte atinse, în timpul discuției, el nu a omis nici subiectul retragerii de pe scenă. Ce a spus comediantul despre ideea de a renunța la cariera care l-a consacrat.

„E foarte complicat să vorbești despre unde e locul tau. La un moment dat, simți. Dar dacă nu simți, degeaba îți spune altul… «domnule, e momentul să te retragi». Noi avem niște lucruri pe care putem să le facem datorită minții, care e foarte ageră. Noi ne putem detașa de noi înșine. Și atunci putem să ne privim pe noi înșine, din afara noastră. E un exemplu care se face cu tine însuți și să te uiți la tine. Asociere și disociere se numesc aceste fenomene”, a afirmat Doru Octavian Dumitru, la podcastul Altceva.

„Ediția de față este una pe care promit să o așez în ramă. Invitatul de astăzi este unul dintre cei mai iubiți actori din România, este actorul care se reinventează permanent, este actorul care este grăitor pe scenă și atunci când tace, este buricul pământului”, a spus Adrian Artene în deschiderea noului episod „Altceva”, difuzat sâmbătă, 18 noiembrie, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

Pe parcursul a mai bine de 60 de minute, comediantul reușește, cu o dexteritate de artist, să jongleze între umor și adevăr, nepunând pe niciunul în fața celuilalt.

Deși între cei doi domni ai mediei românești contemporane se naște o discuție puternic profundă, pe parcurs, aceasta își limpezește greutatea și-l lasă la vedere treptat pe copilul Doru Octavian Dumitru, care vorbește cu emoție fericită de ai săi părinți, pe artistul Doru Octavian Dumitru, care mărturisește că publicul este cel care-i dă începutul și tot el îi dă finalul, pe soțul Doru Octavian Dumitru care nu uită să-și aducă în discuție soția, pe tatăl Doru Octavian Dumitru, pentru ca, în final, cu toții să-l descoperim pe omul Doru Octavian Dumitru.

Interesant, pe de altă parte, cum această discuție, conținut de podcast, se desfășoară ca și structură asemenea romanului „Ion”, de Liviu Rebreanu, simetric, ea începe cu o istorisire despre originile marelui comediant, despre părinți, și se termină la fel, cu adnotări tot despre ei, ceea ce ne poate îndreptății să spunem că cel mai nou episod de podcast realizat de Adrian Artene vorbește despre viața și activitatea lui Doru Octavian Dumitru de la origini… până la origini.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV. Mike și-a făcut bagajele și a plecat. Sfântul Nicolae a adus o surpriză neplăcută...
FOTO. Frumoasa Lena și-a pus iubitul fotbalist la munca de jos! Cum arată în costum...
Venezuela se pregătește de invazie. Maduro mobilizează armata și anunță anexarea unui teritoriu cât Grecia...
Berea fără alcool te lasă fără permis. Medic: Înverzește etilotestul
Românii au luat credite pentru facturi, lemne sau porcul de Crăciun. Cât plătesc rata pentru...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Cine cedează dacă ambii șoferi au prioritate pe un drum îngust?
Cine este criminalul care a îngrozit România?! El l-ar fi decapitat pe bărbatul din Olt...
Vești bune înainte de sărbătorile de iarnă. Cine sunt românii care vor primi ”a 13-a...
Părintele Cleopa a avut parte de o vizită ciudată la bordei
Atac terorist în Paris. Atacatorul a strigat "Allah akbar" şi a atacat trecători în centrul...
Victor Ciutacu l-a făcut praf pe Tolontan. „Nu am de ce să îl regret. Este....”
Revoluția CUANTICĂ este AICI! Anunțul făcut ASTĂZI de cel mai puternic OM din lume
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
Capitala, sub teroarea interlopilor. Cum sunt împărțite teritoriile
Tradiții și superstiții de Moș Nicolae. La ce trebuie să fie atenți românii în data...
BANCUL ZILEI. Bulă: Iubito, uită-te ce vreme frumoasă este afară și tu stai în bucătărie...