VIDEO. Simona Florescu, mărturisiri în PREMIERĂ legate de nunta cu Ion Dichiseanu: Rochia nu a fost cea pe care mi-aș fi dorit-o. Nu am putut să fac mofturi și să spun că nu îmi place

Publicat: 05/02/2023, 14:12
Actualizat: 05/02/2023, 14:15

Simona Florescu a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA din această săptămână. Ea a povestit cum a ajuns să se căsătorească cu Ion Dichiseanu și cum a fost la nunta celor doi. 

Simona Florescu a rememorat, la podcastul lui Adrian Artene, ziua de 24 iunie 1989, atunci când s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu, iar fiica celor doi, Ioana, pe atunci în vârstă de 2 ani, le-a fost domnișoară de onoare.

„Mi-aduc aminte că au fost invitați la nuntă Ion Cristinoiu, Marius Țeicu a venit cu fiica și cu soția. Ne-a cântat Cornelia Catanga. A fost invitată din partea nașului, și Gabi Luncă, bineînțeles. A fost o nuntă foarte frumoasă. Toată lumea s-a distrat”, a spus Simona Florescu.

„E adevărat că rochia nu a fost cea pe care mi-aș fi dorit-o”

Artista a precizat că, dacă la acea vreme ar fi fost tabloide în țara noastră, probabil că petrecerea sa și a lui Ion Dichiseanu ar fi fost „nunta anului în România”.

„Nunta a avut loc la Casa Albă din Băneasa. E adevărat că rochia nu a fost cea pe care mi-aș fi dorit-o. Mi-aș fi dorit o rochie cu crinolină. A fost o rochie aleasă de nașa mea din Germania, de Andreea. Faptul că ea a ales-o nu am putut să fac mofturi și să spun că nu îmi place. A fost o rochie mai mult vintage. Nu era ce mi-ar fi plăcut mie să îmbrac la vremea respectivă.

Lăsând deoparte rochia, a fost un moment foarte frumos la cununia civilă, când am semnat actele, și ofițerul stării civile, după ce a spus câteva cuvinte, i-a spus lui Dichi: „Acum puteți să vă felicitați soția”. Dichi, în toată liniștea aceea, a spus: „Felicitări, dragă!”. Toată lumea a râs. A fost foarte frumos”, a mai povestit artista.

Cum a fost cerută în căsătorie

Artista a continuat seria dezvăluirilor și a povestit că nu a fost niciodată cerută în căsătorie de Ion Dichiseanu.

„Nu a fost o cerere, nu a fost un moment special. Pur și simplu a zis: „Eu îmi adun familia și anunț că mă însor”. Niciodată nu i-am spus să ne căsătorim. Pentru mine, nu conta hârtia aia. Niciodată nu a contat”, a conchis Simona Florescu, la podcastul ALTCEVA.

Cine este Simona Florescu

Simona Florescu s-a născut pe 26 august 1967 și s-a remarcat în 1985 pe scena Festivalului Mamaia, unde a obţinut marele trofeu al Festivalului de la Mamaia, când acesta era un „San Remo” al României.

În 1986, la un spectacol organizat de Teatrul ”Constantin Tănase”, Simona l-a întâlnit pe actorul Ion Dichiseanu, cu care s-a și căsătorit. În 1987 a rămas însărcinată cu Ioana Georgiana.

Au fost căsătoriți timp de 22 de ani, până în 2009, când au divorțat, însă niciunul dintre ei nu s-a mai recăsătorit.

Urmărește podcastul integral cu Simona Florescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase