Soprana Irina Baianț, suspectată de o vecină că ascultă manele: „Sunt o formă de înviorare, pleacă umărul, pleacă șoldul”

Soprana Irina Baianț, suspectată de o vecină că ascultă manele: „Sunt o formă de înviorare, pleacă umărul, pleacă șoldul”
Sursa foto: captură video podcast „ALTCEVA”
Publicat: 22/05/2022, 13:03

Soprana Irina Baianț a povestit, amuzată, un episod în care o vecină i-a cerut să asculte mai încet manele. „Sunt o formă de înviorare, pleacă umărul, pleacă șoldul, dar oficial, recunosc, nu de la mine se aud”, a spus ea, la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”. 

„Am o vecină. De altfel, dacă vecina mea vreodată se uită la acest podcast, vreau să vă mărturisesc doamnă, sincer, că nu de la mine se aud (manelele – n.red.). O doamnă, o vecină care mi-e foarte dragă, păcat că nu o văd mai des, mi-a postat de mai multe ori niște mesaje, în feed, pe pagina de Facebook, în care mă ruga frumos și respectuos să dau manelele mai încet.

Îmi venea să îi scriu „Doamnă, eu le ascult în căști, dar nu de la mine se aud”. Este o formă de înviorare, pleacă umărul, pleacă șoldul. A fost foarte amuzant și, oficial, recunosc, nu de la mine se aud”, a povestit soprana, cu zâmbetul pe buze

Interviul integral cu soprana Irina Baianț va fi difuzat duminică, 22 mai, începând cu ora 19.00.

Sursa foto: GÂNDUL

Cine este Irina Baianț

Irina Baianț s-a născut în urmă cu 32 de ani într-o familie de medici și ingineri. A început studiul pianului la varsta de 3 ani. A intrat la liceul de muzică „George Enescu”, unde a studiat pianul până în clasa a 11-a, apoi printr-o conjunctură dificilă atunci, dar cu final fericit după cum a mărturisit, a trecut la canto clasic. A urmat Conservatorul George Enescu, primul său mentor fiind profesoara Liliana Dumitrescu.

A debutat ca soprană în data de 4 noiembrie 2010 pe scena Teatrului de Operetă din București în rolul Adelei din „Die Fledermaus”, Johann Strauss.

Urmărește interviul integral cu Irina Baianț, duminică, 22 mai, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Soprana Irina Baianț, despre întâlnirea cu Vladimir Putin: Înainte de intrarea în scenă, cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă dacă nu am bombe ascunse

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult