VIDEO | Cum se explică profețiile și visele premonitorii? Răspunsul lui Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru

Publicat: 04/09/2022, 11:34
Actualizat: 04/09/2022, 13:33

Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, a vorbit în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene despre universul cuantic și despre ce înseamnă, de fapt, visele premonitorii și profețiile.

Medicul neurolog si psihiatru Dumitru Constantin Dulcan, invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA care a fost difuzat sâmbătă, 3 septembrie, a precizat cum se explică profețiile și visele premonitorii.

„Ne creăm propria realitate. Pătrundem într-o dimensiune intim extrem de mică – citeam într-o revistă de specialitate, se aprecia că nici cel mai perfecționat microscop de la CERN (Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară – fostul Consiliul European pentru Cercetare Nucleară – CERN – n.r.), de la Geneva, unde se studiază particulele subatomice, nu este capabil să evidențieze particulele, atât sunt de mici. Noi vedem lumea așa și suntem programați așa. Faptul că eu vă văd pe dumneavoastră, că sunt aici, că aici avem niște obiecte este o programare inteligentă, că altfel nu ne-am înțelege, dar dincolo, în universul cuantic, noi nu suntem așa. Nu este sus – jos, dreapta – stânga, nu există ieri, azi, mâine, există un singur moment, prezentul”, a explicat medicul neurolog și psihiatru, precizând că așa se explică, de exemplu, profețiile, pentru că unii oameni au acces la acest plan.

„Și mie mi s-a întâmplat, în plină zi, ce se va întâmpla într-un timp următor. Ne vedem succcesiv în maniera asta, pentru că ne este util existenței noastre. Dacă nu am fi fost programați așa, să sesizăm aceste distanțe dintre noi, pur și simplu nu ne-am fi înțeles. Dar la nivel de atomi, distanțele sunt imense”, a explicat invitatul lui Adrian Artene.

Dumitru Constantin Dulcan

În această categorie intră și visele premonitorii, a detaliat specialistul, care admite că mereu a avut un astfel de episod înaintea unor momente importante.

„Cel care are capacitatea să citească prezentul, unde există și trecut și viitor – dați-vă seama, este un lucru formidabil. În acest vis premonitoriu noi trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”, a conchis Constantin Dulcan.

A scris lucrarea „Inteligența materiei”

Dumitru Constantin Dulcan este un medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică. Este cunoscut în special pentru lucrarea „Inteligența materiei”, publicată în România sub o formă cenzurată în perioada comunistă, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluția din 1989.

Citiți și:

Dumitru Constantin Dulcan: Iubirea înseamnă respectarea semenilor. Războaiele izbucnesc pentru fleacuri, din orgoliu | VIDEO

Constantin Dulcan a condus secția de neuropsihiatrie a spitalului Militar Central din București, apoi clinica de neurologie, având gradul militar de general de brigadă începând cu 1993.

De asemenea, a fost conferențiar universitar din 1993 și apoi profesor universitar din 1998, a predat la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, unde a fost șef al catedrei de neurologie.

Este membru al unor societăți științifice naționale și internaționale (Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie, Organizația Internațională de Cercetare a Creierului), precum și președinte al Societății Române de Acupunctură.

Cartea sa – „Inteligența materiei”  – a fost distinsă în 1992 cu premiul Academiei Române pentru filozofie „Vasile Conta”.

Urmărește interviul integral cu Dumitru Constantin Dulcan, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum putea fi evitată tragedia de pe Jepii Mici. „Apariția ursului nu a fost accidentală”
Adevăratul motiv pentru care ursoaica a atacat-o pe Maria Diana. De ce fiara l-a ignorat...
FOTO. Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, e strălucitoare la 45 de ani,...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune...
Nimic nu e aşa cum s-a crezut! Mama Mariei Diana a spus cine era băiatul...
Cât va dura mariajul lui Smiley cu Gina Pistol? Carmen Harra a dat VERDICTUL. „Ea...
Produsele cu care vânzătorii de pe litoral au dat lovitura. Se vând ca pâinea caldă,...
VIDEO Joe Biden face noi gafe. L-a numit pe Zelenski "președintele Putin" și pe Kamala...
Ce se întâmplă cu Ordonanța OUG 84 antidrog după protestul organizat de comunitatea Declic. Premierul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
În mai, salariul mediu net a scăzut cu 1,9% faţă de luna aprilie. Cum explică...
Descoperire TULBURĂTOARE despre apa de băut din Europa
Lovitură pentru proprietarii români de apartamente. Rămâi fără locuință și fără bani
Bani pentru cei care dețin animale de companie. Se dau câte 550 de euro
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I....
VIDEO Joe Biden face noi gafe. L-a numit pe Zelenski "președintele Putin" și pe Kamala...
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra...
Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
Astronomii au detectat o rafală radio puternică de la o galaxie pitică aflată la 3...
×