VIDEO | Cum se explică profețiile și visele premonitorii? Răspunsul lui Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru

Publicat: 04/09/2022, 11:34
Actualizat: 04/09/2022, 13:33

Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, a vorbit în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene despre universul cuantic și despre ce înseamnă, de fapt, visele premonitorii și profețiile.

Medicul neurolog si psihiatru Dumitru Constantin Dulcan, invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA care a fost difuzat sâmbătă, 3 septembrie, a precizat cum se explică profețiile și visele premonitorii.

„Ne creăm propria realitate. Pătrundem într-o dimensiune intim extrem de mică – citeam într-o revistă de specialitate, se aprecia că nici cel mai perfecționat microscop de la CERN (Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară – fostul Consiliul European pentru Cercetare Nucleară – CERN – n.r.), de la Geneva, unde se studiază particulele subatomice, nu este capabil să evidențieze particulele, atât sunt de mici. Noi vedem lumea așa și suntem programați așa. Faptul că eu vă văd pe dumneavoastră, că sunt aici, că aici avem niște obiecte este o programare inteligentă, că altfel nu ne-am înțelege, dar dincolo, în universul cuantic, noi nu suntem așa. Nu este sus – jos, dreapta – stânga, nu există ieri, azi, mâine, există un singur moment, prezentul”, a explicat medicul neurolog și psihiatru, precizând că așa se explică, de exemplu, profețiile, pentru că unii oameni au acces la acest plan.

„Și mie mi s-a întâmplat, în plină zi, ce se va întâmpla într-un timp următor. Ne vedem succcesiv în maniera asta, pentru că ne este util existenței noastre. Dacă nu am fi fost programați așa, să sesizăm aceste distanțe dintre noi, pur și simplu nu ne-am fi înțeles. Dar la nivel de atomi, distanțele sunt imense”, a explicat invitatul lui Adrian Artene.

Dumitru Constantin Dulcan

În această categorie intră și visele premonitorii, a detaliat specialistul, care admite că mereu a avut un astfel de episod înaintea unor momente importante.

„Cel care are capacitatea să citească prezentul, unde există și trecut și viitor – dați-vă seama, este un lucru formidabil. În acest vis premonitoriu noi trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”, a conchis Constantin Dulcan.

A scris lucrarea „Inteligența materiei”

Dumitru Constantin Dulcan este un medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică. Este cunoscut în special pentru lucrarea „Inteligența materiei”, publicată în România sub o formă cenzurată în perioada comunistă, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluția din 1989.

Citiți și:

Dumitru Constantin Dulcan: Iubirea înseamnă respectarea semenilor. Războaiele izbucnesc pentru fleacuri, din orgoliu | VIDEO

Constantin Dulcan a condus secția de neuropsihiatrie a spitalului Militar Central din București, apoi clinica de neurologie, având gradul militar de general de brigadă începând cu 1993.

De asemenea, a fost conferențiar universitar din 1993 și apoi profesor universitar din 1998, a predat la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, unde a fost șef al catedrei de neurologie.

Este membru al unor societăți științifice naționale și internaționale (Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie, Organizația Internațională de Cercetare a Creierului), precum și președinte al Societății Române de Acupunctură.

Cartea sa – „Inteligența materiei”  – a fost distinsă în 1992 cu premiul Academiei Române pentru filozofie „Vasile Conta”.

Urmărește interviul integral cu Dumitru Constantin Dulcan, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...