Dumitru Constantin Dulcan este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Dumitru Constantin Dulcan este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Dumitru Constantin Dulcan, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Publicat: 01/09/2022, 12:10

Medicul neurolog si psihiatru Dumitru Constantin Dulcan este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 19:00.

Constantin Dulcan este de profesie medic militar, cu specializările neurologie și psihiatrie. A condus secția de neuropsihiatrie a spitalului Militar Central din București, apoi clinica de neurologie, având gradul militar de general de brigadă începând cu 1993.

De asemenea, a fost conferențiar universitar din 1993 și apoi profesor universitar din 1998, a predat la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, unde a fost șef al catedrei de neurologie.

Este membru al unor societăți științifice naționale și internaționale (Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie, Organizația Internațională de Cercetare a Creierului), precum și președinte al Societății Române de Acupunctură.

Cartea sa – „Inteligența materiei”  – a fost distinsă în 1992 cu premiul Academiei Române pentru filozofie „Vasile Conta”.

Urmărește interviul integral cu Dumitru Constantin Dulcan, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase