Pentru ce a votat Marian Vanghelie

Pentru ce a votat Marian Vanghelie
Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat duminică că a votat "pentru încredere", întrucât "poporul român are nevoie de încredere în politiceni și în sine".

„Am votat pentru încredere, poporul român are nevoie de încredere în politiceni și în sine pentru a depăși această etapă mizerabilă în care ne aflăm în tot contextul ăsta în care trăim. Campania a fost prost gândită, a fost un monopol al partidelor mari PSD și PNL”, a spus Vanghelie, care este și candidat al Partidului Dreptății Sociale (PDS) la Primăria Sectorului 5

Întrebat cu cine a votat pentru Primăria Generală, Vanghelie a spus că a votat cu fostul ministru de Externe Adrian Severin, candidatul partidului său, aceasta fiind cea mai bună formulă de strategie. „Acesta are experiență, a condus peste 25 de instituții”, a afirmat Vanghelie despre Severin.

Întrebat de un reporter de ce a stat așa mult în cabină, Vanghelie a răspuns: „Am vrut să văd cât de ușor se poate orienta lumea. Aici stăm mai binișor față de legea electorală în România. Lumea nu-și cunoaște candidații, nu știe ce să aleagă”.

Pe de altă parte, întrebat dacă se așteaptă la o condamnare cu executare în dosarul în care este acuzat de luare de mită, fostul primar a remarcat: „În România e posibil orice”.

Vanghelie a spus că va urmări rezultatele exit-poll-urile la sediul PDS.

Fostul edil al Sectorului 5 a venit la secția de votare însoțit de fiul său.

 

 

 

Tags:
Inchide