Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, și-a pierdut buletinul în ziua votului

Redactor:
Corespondenti
Primarul din Arad, Gheorghe Falcă, și-a pierdut buletinul în ziua votului
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, și-a pierdut cartea de identitate chiar în ziua votării și a fost nevoit să-și amâne momentul votului pentru a primi o nouă carte de identitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, nu și-a mai găsit buletinul chiar în ziua votării și a fost nevoit să-și amâne momentul votului pentru a primi o nouă carte de identitate.

Ințial primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, trebuia să voteze la ora 13.30 la secția 103 din cadrul școlii de pe strada Posada numărul 19 din cartierul Aradul Nou, dar a anunțat apoi că momentul votării s-a amânat și va fi anunțat din timp.

„Ca orice om nu mi-am găsit buletinul și trebuie să mi-l refac pentru ziua de astăzi. Dar eu cred că se întâmplă oricărui cetățean astfel de lucruri, este o normalitate, foarte bine că ghișeele (de la Evidența Populației – n.r.) sunt deschise, o să apuc la ora 15.00 să-mi exercit dreptul de vot. Ultima dată am umblat cu cartea de identitate când am avut o deplasare în străinătate în urmă cu câteva săptămâni bune”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul municipiului Arad Gheorghe Falcă, în timp ce aștepta să primească noua carte de identitate.

Deplasarea în străinătate a avut loc după depunerea candiaturii, când Gheorghe Falcă a avut cartea de identitate.

În cursa pentru funcția de primar al municipiului Arad sunt 10 candidați.

Inchide