Traian Băsescu: „Toată lumea țipă ‘Jos cu corupții!’. Astăzi au ștampila în mână, îi pot pune ei jos”

Redactor:
Maria Bîrnaure
Traian Băsescu: „Toată lumea țipă ‘Jos cu corupții!’. Astăzi au ștampila în mână, îi pot pune ei jos”
Traian Băsescu a votat, astăzi, la Liceul A. D. Xenopol din Capitală. Fostul președinte a declarat, la ieșirea din secția de vot, că a votat pentru oameni politici noi și că românii au astăzi în mână ștampila cu care pot lupta împotriva candidaților corupți și cu dosare penale.

„Eu am votat pentru ceea ce susțin de mulți ani, pentru oameni politici noi, pentru un partid nou, care să nu fie afectat de puterile bine cunoscute ale tranziției și sper foarte mult ca aceste alegeri locale, vor fi momentul în care „, a declarat fostul președinte la ieșirea din sala de vot. 

Traian Băsescu a vorbit și despre corupție și dosare penale, îndemnând cetățenii să voteze împotriva acestor lucruri. 

„Sper că la aceste alegeri locale, electoratul din România, având ștampila în mână, va elimina el partidele și candidații care au dosare penale. Astăzi ei au ștampila în mână. Toată lumea țipă ‘Jos cu corupții!’. Astăzi au ștampila în mână, îi pot pune ei jos. Este timpul ca românii să spună ei ‘Stop!’ „, a spus Traian Băsescu. 

Întrebat de jurnaliști dacă regretă că nu a candidat la aceste alegeri, fostul președinte a spus că este mai ușor să fii în postura de candidat, dar că nu regretă decizia de a nu candida.

Inchide