Clienții LifeBox vor să mănânce sănătos, dar să și slăbească după sărbătorile de iarnă. Cu cât au crescut numărul comenzilor

Clienții LifeBox vor să mănânce sănătos, dar să și slăbească după sărbătorile de iarnă. Cu cât au crescut numărul comenzilor
Meniurile LifeBox sunt preparate la un anumit număr de calorii, în funcţie de stilul de viaţă al clientuluui / Sursa foto: LifeBox
Publicat: 01/02/2021, 18:12

Perioada de după sărbătorile de iarnă vine cu rezoluții privind adoptarea unui regim de viață mai sănătos, dar și cu dorințe de a reduce kilogramele acumulate, iar dovadă sunt opțiunile clienților LifeBox, liderul pieței de healthy food delivery din România.

Comenzile de meniuri hipocalorice pe platforma LifeBox au crescut cu 70% în prima jumătate a lunii ianuarie, după Sărbătorile de iarnă, comparativ cu același interval al anului trecut, au anunțat reprezentanții companiei.

Cinci tipuri de meniuri, în funcție de stilul de viață

Lansat în 2017, start-up-ul românesc LifeBox este o platformă de food delivery dedicată persoanelor care îşi asumă un stil de viaţă sănătos, care livrează zilnic o cutie cu cele cinci mese ale zilei – mic dejun, prânz, cină şi două gustări, fiecare „box“ fiind calculat la un anumit număr de calorii, în funcţie de stilul de viaţă, sub îndrumarea unui medic nutriționist. Astfel, în bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi cinci tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la trei luni în București & Ilfov, Cluj & Florești și Oradea.

La începutul anului, cei mai mulți aleg să comande meniuri cu conținut scăzut de calorii din dorința de a adopta un stil de viață mai organizat și mai sănătos, urmați de cei care doresc să fie în formă și să piardă kilogramele extra acumulate pe perioada Sărbătorilor, reiese din datele acumulate de la clienții companiei. Clienții LifeBox au mai menționat nevoia de a se simți mai bine și de a avea mai multă energie, dar și dorința de a avea mai mult timp pentru ei, familie și prieteni, activitatea profesională sau hobby-uri.

Cea mai aglomerată perioadă a anului 2020 în ceea ce privește numărul de comenzi pe platforma Lifebox a fost tot luna ianuarie, care este confirmată deja ca fiind cel mai bun interval al anului din acest punct de vedere.

În 2020 s-a remarcat și o creștere a ponderii clienților care au ales să plătească meniurile online cu cardul, cu peste 20%față de anul 2019. Această majorare a fost stimulată și de eliminarea opțiunii de plată în numerar pe toată durata Stării de Urgență din prima jumătate a anului, ca o măsură în plus de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus.

Planuri după provocările anului 2020

Echipa LifeBox are la bază trei membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. Potrivit datelor companiei, LifeBox ajunsese, la finalul lui 2019, la o echipă formată din 60 de persoane, peste 15.000 de clienți unici din trei orașe și o cifră de afaceri în creștere cu 60% față de anul 2018.

În 2020, investițiile LifeBox s-au concentrat în principal pe dezvoltarea business-ului și o strategie sustenabilă a companiei pentru viitor. Pentru 2021, compania are în plan să continue investițiile în zona operațională, cum ar fi organizarea unui nou spațiu de producție mai extins și tehnologizarea bucătăriei pentru a facilita activitatea de zi cu zi a echipei. LifeBox va lansa anuș acesta un nou site, cu design și funcționalități noi care le vor oferi clienților o experiență de cumpărare intuitivă, flexibilă și eficientă.

„Anul 2020 a fost unul plin de provocări în contextul pandemiei, dar am ales să reacționăm rapid și să investim în îmbunătățirea serviciilor noastre. Ne-am continuat misiunea de a-i ajuta pe clienți să înțeleagă conceptul și rolul unei alimentații sănătoase, mai ales într-o perioadă în care imunitatea organismului poate scădea din cauza schimbărilor sau a stresului. Astfel, în debutul anului 2021 am simțit mai puternic ca niciodată dorința clienților noștri de a avea un nou început și a își schimba în bine obiceiurile alimentare”, au declarat co-fondatorii LifeBox.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului