Parteneriat: Tailent și Aliant vor aduce roboți software inteligenți în toate companiile mici și mijlocii din România

Redactor:
Mia Popescu
Parteneriat: Tailent și Aliant vor aduce roboți software inteligenți în toate companiile mici și mijlocii din România

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în dezvoltarea roboților software pentru automatizarea și  eficientizarea proceselor operaționale, a semnat un parteneriat cu Aliant, companie specializată în proiectarea și integrarea proiectelor de infrastructură, pentru a oferi împreună soluții de tip Robot Process Automation (RPA) micilor companii din România.

Prin acest parteneriat, cele două companii vor aduce tehnologiile inovatoare de automatizare RPA mai aproape de companiile mici și medii care intenționează să-și transforme business-ul prin intermediul tehnologiei și să eficientizeze procese operaționale repetitive cu ajutorul roboților software inteligenți. Cu Tailent Automation Platform companiile pot integra în activitatea lor roboți software programați special pentru acțiuni specifice din domeniul lor și își pot gestiona mai ușor în fluxul operațional.

Tailent Automation Platform este o soluție eficientă și accesibilă, care oferă companiilor din orice domeniu noi oportunități de business prin dezvoltarea de roboți software inteligenți și, în același timp, mai multă flexibilitate. Practic, este vorba despre democratizarea accesului la soluțiile inteligente de tip Robot Process Automation (RPA) care, altfel, este mai puțin accesibil firmelor mici și mijlocii.

Roboții software sunt creați în mod special pentru procese repetitive sau redundante, într-un context în care companiile mici și medii trebuie să se concentreze pe core business-ul lor și să grăbească procesul de transformare digitală.

”Roboții software ajută companiile să-și atingă obiectivele de automatizare, atât pentru acțiuni simple, dar consumatoare de timp, cât și pentru acțiuni complexe și costisitoare, care pot fi optimizate prin intermediul tehnologiei”, explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Deși sunt mai degrabă percepuți ca fiind o soluție bună și lesne accesibilă pentru companiile mari, roboții software au eficiență dovedită în organizații mici și medii, pot fi rapid integrați în business.

Împreună cu Tailent, putem acoperi nevoia de automatizare a companiilor din România prin soluții și tehnologii RPA inovatoare, bazate pe o expertiză și eficiență dovedită – Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer Aliant

 

Soluțiile Tailent sunt deja utilizate cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. Tailent este în prezent în plin proces de extindere atât pe plan local, prin parteneriate strategice cum este cel cu Aliant, cât și pe plan internațional, prin lansarea pe noi piețe din Europa, SUA și Asia.

Tailent (ex Mission Critical) este un start-up românesc fondat în București și dezvoltă tehnologii inovatoare de automatizare (RPA) care schimbă modul în care oamenii muncesc și construiesc afaceri.Aliant este integrator de tehnologii și servicii adaptate nevoilor de business cu obiectivul declarat de creștere a performanței prin transformarea digitală a afacerilor. Printre partenerii cu care compania colaborează activ se numără Xerox, Microsoft, Lenovo, Fujitsu, Dell, Fortinet și Bitdefender.

 

Transfer URIAŞ la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă în Liga I. Budescu, revenire...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Oana Radu, cu sânii pe afară! Cântăreață s-a pozat fără jenă
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
Ce `țeapă` și-a luat Ion Țiriac! Este gata să ia o decizie fără precedent
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Ce se întâmplă dacă nu mănânci mai multe zile la rând. Ce riscă cei care...
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Trei bărbați au reușit să fie OFICIAL tații aceluiași bebeluș. Cum a fost posibil
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Erau nedespărțiți, însă acum e de negăsit! Ce s-a ales de James, fratele Angelinei Jolie,...
Pe o câmpie, în mijlocul pustietății, au apărut MII de borcane URIAȘE de piatră. Când...
Artistul din România care a cântat pentru șapte președinți americani. 'Prima oară am fost cu...
BOMBĂ! Medicamentul care vindecă virusul covid! Descoperirea ireală a specialiștilor
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
Capitala intră în scenariul ROȘU
Adele a slăbit mai mult. E de nerecunoscut. Cum arată acum cântăreața
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Inchide