Cât câștigă un barman în Vama Veche. Salariu uriaș și cazare gratuită!

Cât câștigă un barman în Vama Veche. Salariu uriaș și cazare gratuită!
Cât câștigă un barman în Vama Veche. Salariu uriaș și cazare gratuită! / Sursa foto: Facbook Amphora Vama Veche
Publicat: 05/07/2022, 12:28
Actualizat: 11/07/2022, 09:52

Litoralul nu e doar un punct de atracție pentru turiști, ci și un loc în care se fac intens angajări în perioada sezonului estival. Mulți tineri aleg să lucreze trei luni la mare, în condițiile în care se gândesc că îmbină distracția cu munca. 

Ofertele de muncă sunt multe și variate, de la responsabili de curățenie, la barmani sau recepționeri, piața e plină de anunțuri de angajare.

În Vama Veche, de exemplu, o celebră terasă a anunțat că angajează personal, iar salariile ajung chiar și la 7.000 de lei pe lună, la care se adaugă cazare, o masă pe zi și… „colegi mișto”.

Salariu de 7.000 de lei, cazare și o masă pe zi

Amphora Vama Veche anunță că își lărgește echipa. Sunt căutați responsabili de curățenie și debarasare, cărora li se garantează un salariu de 3.600 de lei, ajutor de bucătar, care vor fi recompensați cu 4.000 de lei, dar și barmani, care vor încasa la final de lună 7.000 de lei.

Pe lângă salariu, li se promite că vor avea parte de cazare gratuită și o masă pe zi, conform unui anunț postat pe Facebook.

Cât câștigă un barman în Vama Veche. Salariu uriaș și cazare gratuită! / Sursa foto: Facbook Amphora Vama Veche
Cât câștigă un barman în Vama Veche. Salariu uriaș și cazare gratuită! /
Sursa foto: Facbook Amphora Vama Veche

Aproape triplul unui salariu minim

Începând cu 1 ianuarie 2022, venitul minim lunar asigurat în baza contractului de asigurare socială este de 2.550 lei, respectiv valoarea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată. Astfel, netul ajunge la 1.524 de lei, dacă angajatul nu are nicio persoană în întreținere și crește în funcție de deducerile calculate pentru numărul celor aflați în grijă, până la 1.604 lei (4 sau mai multe persoane).

Așadar, cu toate că sezonul estival a început de câteva săptămâni, incă sunt joburi pe litoralul românesc pentru care se oferă salarii uriașe. Pentru că găsesc cu greu forță de muncă, după provocările la care a fost supus acest domeniu în timpul restricțiilor provocate de pandemia de COVID-19, administratorii oferă salarii extrem de atractive.

Vă invităm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult