Cât te costă acum cazarea în Vama Veche dacă nu ți-ai planificat vacanța din timp. Prețurile au explodat

Publicat: 30/04/2022, 16:35

Ca în fiecare an, Vama Veche atrage ca un magnet turiștii dornici să vadă marea în minivacanța de 1 mai.

Turiștii au sosit încă de sâmbătă, iar unii au venit chiar de vineri seara, iar cei mai mulți dintre ei se declară mulțumiți de atmosfera din stațiune.

Deși mulți dintre ei spun că atmosfera din Vama Veche nu mai este cea din anii trecuți, turiștii spun că se simt bine și că se bucură că au ajuns, în sfârșit, la mare.

Ca de obicei, există turiști prevăzători, care își planifică din timp vacanțele, inclusiv tot ceea ce ține de cazare, dar și turiști „de ultim moment”, care fie se hotărăsc în ultima clipă să meargă în vacanță, fie care nu sunt prea interesați să găsească oferte mai avantajoase.

Dacă cei din prima categorie au găsit prețuri foarte accesibile la cazare, ei bine, cei care nu s-au interesat din timp pot scoate și de trei ori mai mulți bani din buzunar pentru o noapte în Vamă.

Care sunt prețurile pentru cazare în Vama Veche?

Ca în fiecare an, stațiunea din sudul litoralului are oferte pentru toate buzunarele, acesta fiind, de altfel, și unul dintre motivele pentru care atrage anual atât de mulți turiști, dar depinde dacă vă încadrați în categoria turiștilor prevăzători sau în cea a turiștilor care vin „pe ultima sută de metri”.

Prețurile pot fi accesibile, pentru că vorbim de sume de la 200 de lei pe noapte. Dar, încă o dată, acestea sunt valabile doar pentru aceia care au fost prevăzători și și-au rezervat din timp cazarea în Vama Veche.

Pentru cei care sosesc sâmbătă sau chiar duminică și care nu au rezervări făcute, prețurile sunt mai mari.

Astfel, aceștia vor fi nevoiți să scoată din buzunar sume mult mai mari, o noapte de cazare situându-se acum între 450 și 650 de lei.

Pentru mulți dintre turiști, însă, distracția este mult mai importantă, astfel că sumele pe care le scot din buzunar nu sunt așa de importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase