Actorul Marius Manole, la GÂNDUL LIVE, despre spectacolele în online: Toată lumea ne-a descurajat / 80% din biletele noastre pe online au fost vândute în afara țării – VIDEO

Redactor:
Cătălin Prejbeanu

Actorul Marius Manole a relatat în cadrul ediției de marți, 16 martie, a emisiunii GÂNDUL LIVE, despre cum s-a reinventat teatrul în mediul online în perioada pandemiei. De asemenea, acesta a precizat că 80% din biletele cumpărate la spectacolele sale online au fost achiziționate de români din afara țării. 

Marius Manole a povestit cum inițial toată lumea l-a descurajat în demersul său de a muta teatrul în online, însă a mers mai departe. Actorul a dezvăluit că au fost cumpărate 4.000 de bilete pentru spectacolele din mediul online.

Actorul Marius Manole, despre spectacolele în online: „Toată lumea ne-a descurajat”

„Norocul meu a fost că ne-am reinventat. Și am zis să jucăm totuși că nu poți să mori. Am jucat online. Am găsit varianta asta extraordinară. Toată lumea ne-a descurajat. Oameniii au fost destul de reticenți la început… până au înțeles că teatrul nu va mai fi o lungă perioadă de timp. Spectatorii noștrii, care ne iubesc foarte tare, slavă Domnului, au vrut și chestia asta, să ne ajute. Pur și simplu. Chiar dacă nu le făcea plăcere să stea online. Mai e o chestie. Singurătatea spectatorului de teatru într-o sală de teatru. Aia când se sting luminile și tu rămâi singur, cu tine, cu povestea ta… Iar asta acasă o trăiești și nu prea”, a declarat actorul.

„Problema e că nu mai știam cum să exist în teatru”

„Mie dacă îmi spune cineva nu, înseamnă că o să fie da. Toată viața așa am făcut. (…) După această lună și jumătate nu mai iau în calcul să renunț la teatru. Mi-am dat seama că teatrul așa cum îl făceam eu nu îmi mai făcea plăcere. Dar nu era vina teatrului, era vina mea. Teatrul este o meserie extraordinară și cred că e un lucru pe care o să îl iubesc toată viața. Problema e că nu mai știam cum să exist în teatru. Eu am făcut niște greșeli pe care a trebuit acum, în pandemie, să le recunosc și să văd real ce îmi face plăcere. Devenisem un robot”, a mărturisit Marius Manole la GÂNDUL LIVE.

„În online am vândut incredibil de bine”

 „Am fost șocat. Am vândut 4.000 de bilete. Iar avantajul mare în online pe care până acum managerii noștri din România și oamenii care conduc teatrul românesc de 1574 de ani, n-am nimic cu ei… Nu se poate să rămâi împământenit în aceleași lucruri de 40-50 de ani. (…) Mă doare că nu vor să evolueze.

Nu mai vreau să fac teatru în condițiile astea. Nu mă interesează meseria asta așa cum se face în teatrele noastre. Managerii noștrii (…) nu s-au gândit niciodată în ultimii ani, suntem în 2021, că teatrul poate fi văzut și de oameni care nu sunt din București (…) și care poate nu își permit să facă un drum până la București, să își ia cazare, ca să o vadă pe doamna Maia Morgenstern sau pe Victor Rebengiuc sau pe Rodica Mandache. Ca să nu mai spun că sunt o groază de români plecați din România și care sunt îndrăgostiți de teatru și care duc dorul. 80% din biletele noastre pe online au fost vândute în afara țării”, a mai susținut actorul.

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
Îţi mai aminteşti de Micul Hercule? IREAL ce a ajuns să facă acum, la 17...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit...
Simona Halep a primit cea mai dură lecție de la Sorana Cîrstea! Motivul pentru care...
Monica Pop a luat foc când a auzit ASTA: Doamne ferește! Ce s-a aflat despre...
Rapel la 6 luni la Pfizer şi Moderna. Recomandarea emisă de Academia de Medicină din...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
În Italia au fost descoperite 16 persoane cu super-imunitate la Covid-19. Explicațiile specialiștilor
Îţi mai aminteşti de Micul Hercule? IREAL ce a ajuns să facă acum, la 17...
Un bebeluș cu TREI penisuri ULUIEȘTE medicii. „Asta da intrare în istorie”
Gata, s-a făcut anunțul oficial despre războiul între Rusia și Ucraina! Ce pregătesc americanii
Horoscop 19-25 aprilie 2021. Zodiile care dau lovitura în această săptămână
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări de care nu știai
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Modificare importantă făcută de Lidl. Ce schimbare importantă pe care trebuie să o ştie toţi...
Inchide