GÂNDUL LIVE. Actorul Marius Manole, despre cum a trăit în pandemie: „Eu m-am gândit că o să dureze două-trei luni” / „După ianuarie am picat o lună jumătate” – VIDEO

Publicat: 16/03/2021, 19:05
Actualizat: 16/03/2021, 21:02

Actorul Marius Manole a vorbit în cadrul ediției de marți, 16 martie, a emisiunii GÂNDUL LIVE, despre ce a însemnat perioada pandemiei pentru el. De asemenea, acesta a povestit și cum a reușit „să trăiască” în continuare, după ce a avut un moment în care „a cedat”.

Marius Manole a povestit cum la începutul pandemiei de coronavirus, în urmă cu un an de zile, când totul s-a închis, a început să facă lucruri pe care nu prea le făcea. De asemenea, acesta a relatat și cum statul în casă și petrecerea timpului cu oamenii apropiați l-au determinat să reevalueze relațiile cu ei.

„În perioada asta, spectacolul nu mai e. Deci teatrul nu mai e. Cumva, rațional, cu toții înțelegem lucrul ăsta, nu suntem tâmpiți. Da, este o situație prin care nu am mai trecut, foarte greu de negociat, de manageriat. Eu însumi m-am pus în locul ministrului Sănătății… Nu aș știi cum să gestionez acest lucru. Avem de ales între sănătatea publică, pe de-o parte, și libertatea și dreptul omului, și, pe de altă parte, să alegem să moară niște oameni (…) În teorie sună foarte frumos, aste e, se alege cine rămâne. Dar dacă te gândești mai realist și îți dai seama că ar putea fi mama, tatăl, copilul, soția, nu prea mai poți să judeci așa”, a explicat actorul Marius Manole.

Cum a trăit actorul Marius Manole în pandemie

„A fost perioada euforică (n.r. la începutul pandemiei), în care ne-am oprit și îi mulțumeam Cerului că ne-am oprit (…) Aveam vreo 35 de spectacole pe lună. Plus turnee și alergătură și nu puteam să mă opresc din asta (…) Și atunci nu puteai să iei hotărârea asta vreodată – Mâine nu joc. Și când a venit pandemia am zis: Opa, putem face orice. Păi nu puteți face orice că stați în casă. E ok, e bine și în casă”, a relatat actorul.

„Au început să iasă la iveală tot felul de bube, răni…”

„Am început să frac prima dată lucruri pe care nu prea le făceam. (…) M-am uitat în jur în casă, am văzut că.. aoleu, casa asta arată ca un hotel (…) Lipsea tot, nu arăta a casă, nu avea nimic cald, nimic personalizat. Era un hotel (…) Era rău. Mi-am dat seama să fac ceva. Am început să achiționez (…) Eu m-am gândit că o să dureze două luni, trei luni, până în august, septembrie… Nu s-a gândit nimeni că o să dureze un an de zile. Pe 9 martie am jucat ultimul spectacol la Constanța, «Oscar și Tanti Roz», cu sala plină. Acum îl avem pe online. (…) După m-am despărțit de niște oameni cu care mi s-a părut mie… (…) au început să iasă la iveală tot felul de bube, răni…

Sunt în punctul în care am mari îndoieli pentru că greșelile cele mai multe… de fapt când te cerți cu cineva te cerți cu tine, sunt părți la tine care nu-ți plac și părți pe care nu le înțelegi la persoana de alături, nu le înțelegi la tine de fapt. Și cred că este o greșeală. Cred că ar trebui să treacă perioada asta de pandemie și după să hotărâm. Așa a fost să fie, s-a întâmplat”, a povestit Marius Manole la GÂNDUL LIVE.

„Mie alergatul mi se pare un sport pentru oameni depresivi”

„M-a și zdruncinat asta. E complicat să îți îndepărtezi niște oameni care îți erau foarte buni prieteni, foarte apropiați, și să rămâi singur într-o casă cu trei animale, fără perspectivă, fără nimic. Nu îți puteai ocupa mintea cu nimic că nu aveai unde să fugi de tine. Nu a venit căderea atunci. A mai durat o perioadă. Am trecut de Revelion… dar după ianuarie am picat o lună jumătate. Acuma mi-am revenit puțin pentru că m-am zdruncinat că mi-am dat seama că este o prosite și asta. Astea sunt vremurile, astea sunt condițiile, nu putem să ne plângem, nu putem renunța la viața noastră, dacă nu exterioară, măcar interioară. (…) Cred în Dumnezeu și merg și la biserică. (…) Am făcut foarte mult sport. Ăsta a fost unul dintre lucrurile de care m-am agățat. Mie alergatul mi se pare un sport pentru oameni depresivi. Îți pui niște căști și alergi”, a mai mărturisit actorul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?