• Publicat:
  • Actualizat:
Gândul Live!

EXCLUSIV. Actrița Monica Davidescu la GÂNDUL LIVE: „În fiecare seară eu le citesc copiilor cărti pe pagina mea de Facebook, încât părintii să-i lase să adoarmă cu mine”

Monica Davidescu a vorbit la GÂNDUL LIVE despre  responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă fiecare persoană în această perioadă, transmitând un mesaj pașnic. Actrița a vorbit despre activitățile realizate în mediul on-line, citirea cărților și poveștilor pentru copii pe pagina personală de Facebook.

Actrița Monica Davidescu a făcut un apel la responsabilitate, în special  pentru vârstnici, însă a vorbit și despre activitatea din mediul on-line, unde citește în fiecare seară celor mici povești.

„In fiecare seară, eu le citesc copiilor cărti pe pagina mea de Facebook Live, astfel încât părintii să-i lase să adoarmă cu mine. Este minunat. Am transformat fiecare coltisor de casă într-un mini-studio improvizat. Avem o simplă lumină, telefonul și încercăm să intrăm în legatură cu toți prietenii și să stăm departe de ei, să nu ne infectăm.  Rog pe prietenii mei, care au peste 60 de ani: Stati in casa! ”

De asemenea, actrița româncă a invitat publicul pe pagina Teatrului National, pe pagina Teatrelli și pe pagina Teatrului Dramaturgilor, unde au posibilitatea să urmărească spectacolele, care  se mută în mediul on-line.

 

 

Inchide