GÂNDUL LIVE. Damian Drăghici, despre pandemie: „La sfârșitul lui februarie aveam 100 de concerte și au căzut toate”

Publicat: 19/03/2021, 21:41
Actualizat: 19/03/2021, 21:41

Muzicianul Damian Drăghici a fost invitatul ediției de vineri a emisiunii GÂNDUL LIVE. Artistul a vorbit despre modul în care a traversat pandemia, dezvăluind că i s-au anulat peste 100 de concerte: „La sfârșitul lui februarie aveam 100 de concerte și au căzut toate”.

Damian Drăghici, despre pandemie: „La sfârșitul lui februarie aveam 100 de concerte și au căzut toate”

Despre depășirea perioadei de pandemie

„Citesc foarte mult și citeam foarte mult. Era un citat care mi-a apărut de sute de ori, obsesiv, dar nu îl puteam înțelege. Acesta era: Nu cel mai puternic sau cel mai deștept animal supraviețuiește, ci cel care a avut puterea de a se adapta. Abia anul acesta am înțeles că această înzestrare de a putea să te adaptezi condițiilor este un lucru incredibil.

La sfârșitul lui februarie aveam 100 de concerte și au căzut toate. Când ai nevastă, copil și responsabilități, trebuie să faci ceva. Ori stai acasă și plângi, ori faci ceva. Când ești obișnuit toată viața ta să îți fie greu, te descurci. La o anumită vârstă trebuie să îți dai seama ce e cu adevărat important. Pentru mine, această pandemie a fost ca un restart. Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață mea. Mi-am dat seama că poți, cu 10% din ce cheltuiai, să fii mai fericit decât erai înainte. Este despre modul în care te adaptezi tu” a spus artistul.

Despre automotivare

„Au fost foarte multe momente în viață mea în care mi-am spus că nu mai pot. Treceau câteva minute și ziceam că pot, că nu trebuie să renunț. Așa sunt eu. Are legătură și cu ceea ce îți alegi.  Tot ceea ce mă interesează acum este să găsesc pacea interioară cu mine, unde să fiu mulțumit doar cu ideea că sunt. Pentru că Dumnezeu m-a făcut, iar asta este destul” a spus Damian Drăghici.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase