GÂNDUL LIVE. Florin Hozoc, director de companie farmaceutică: Vlad Voiculescu a uitat să iasă din Opoziție, chiar dacă era ministru / Celor de la USR-PLUS li se pune căpăstru – VIDEO

Redactor:
Cătălin Prejbeanu

Directorul unei companii farmaceutice Florin Hozoc vorbește la GÂNDUL LIVE, ediția de vineri, 16 aprilie, despre situația politică din România după ce Vlad Voiculescu a fost demis de Florin Cîțu din funcția de ministru al Sănătății.

Florin Hozoc este de părere că Vlad Voiculescu, deși era ministru al Sănătății într-o coaliție cu PNL, în fapt, nu ieșise din Opoziție.

„A uitat să iasă din Opoziție. Și cele patru lui de mandat au fost de fapt patru luni de Opoziție în interiorul Guvernului. A făcut opoziție la Ministerul Apărării, pe campania de vaccinare, a făcut opoziție la Ministerul Învățământului pe tot ce însemnau măsuri de deschidere a școlilor, apoi a început să facă opoziție direct primului ministru pe tot ce însemnau restricțiile care mergeau pe un model moderat”, a declarat Florin Hozoc.

Florin Hozoc: „USR-PLUS a intrat în opoziție față de premier”

În acest context, susține că Vlad Voiculescu abia după ce a fost demis și-a intrat în rol și face opoziție – „ce știe să facă mai bine”. În ceea ce privește USR-PLUS, Florin Hozoc susține că face opoziție față de PNL așa cum făcea față de PSD.

„Își pune întregul partid într-o poziție politică de Opoziție în interiorul Guvernului. În momentul de față întregul partid USR-PLUS a intrat în opoziție față de premier (…) a intrat într-o critică vehementă a multor alte măsuri guvernamentale, mai ales cele dinainte de a veni ei la guvernare. (..) În aceste zile avem un USR-PLUS care este în Opoziție față de PNL și în special față de Florin Cîțu.

De asemenea, acesta a comentat și declarațiile lui Vlad Voiculescu, după ce a fost demis din funcția de ministru al Sănătății.

„Punctele pe care le-a atins sunt exact acele puncte care excită electoratul USR-PLUS. A vorbit de trasparență, a vorbit de anticorpuție, acuratețea datelor. (…) Conform legii este responsabil și poate fi tras la răspunderepenală pentru comunicarea de informare false. (…) Avem în față un magician iar foarte mulți care nu vor să dea afară copilul din ei, deși sunt adulți, nu vor să accepte că magicianul este un șarlatan. (…) Se lucrează foarte mult cu trucuri și propriul electorat este vrăjit de toate aceste magii.

PNL și USR-PLUS „se vor părui și vor încerca să mute gardul, ca doi vecini certăreți”

„În momentul de față este cât se poate de clar că trebuia că trebuia sacrificat un userist în condițiile în care PNL vrea să se repoziționeze în raporturile cu USR pentru că oricum USR când a intrat la guvernare a primit cam jumăte-jumăte cu PNL dintre portofolii, în condițiile în care ponderea în Parlament nu e asta. Acum practic li se pune căpăstru fiindcă au fost invitați la guvernare și li s-a promis că sunt niște cai liberi, dar acum este îmblânzirea scorpiei. (…) Se vor părui și vor încerca să mute gardul, ca doi vecini certăreți, fiecare în terenul celuilalt”, a mai declarat Florin Hozoc.

FOTO-ŞOC! ”Am intrat în direct fără să mă îmbrac!” Gafă de proporţii făcută de o...
Loredana Groza, prinsă de paparazzi BEATĂ MANGĂ. Ce alte vedete din România s-au luat la...
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA...
Stelistul Chitoșcă și rapidistul Ciuculescu s-au luat la bătaie! Scandal monstru la Survivor România! Imagini...
Alimentul care a fost numit după Benone Sinulescu. Se vinde ca pâinea caldă în România
VIDEO Atenţie, cade! Momentul în care un balcon ticsit de invitaţi se prăbuşeşte pe stânci,...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Românii din Israel trăiesc în teroare: „Au început să se bată, să împuște poliția, să...
Loredana Groza, prinsă de paparazzi BEATĂ MANGĂ. Ce alte vedete din România s-au luat la...
Cât de mare este PERICOLUL de la Cernobîl după ce a început să FIARBĂ radioactiv...
Dan Bittman, interzis la PRO TV? Artistul a dat totul în vileag! Fanii au rămas...
Nominalizări BOMBĂ la Survivor România. Doi faimoși, în pericol: a ieșit scandal uriaș
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor...
Veste ȘOC în România: A fost GĂSITĂ MOARTĂ
Cele mai comune 4 greşeli pe care bărbații le fac în dormitor
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. Totul...
Inchide