GÂNDUL LIVE. Gabriela Firea, după ce Alina Gorghiu a susținut că PSD simte nevoia să fie băgat în seamă: Nu atac femeile politician! Noi nu avem nevoie să fim băgați în seamă – VIDEO

Publicat: 11/12/2020, 15:22
Actualizat: 11/12/2020, 18:27

Gabriela Firea, senator ales al PSD, a susținut în cadrul ediției de vineri, 11 decembrie, a emisiunii GÂNDUL LIVE, că nu vrea să îi dea replica Alinei Gorghiu, după ce aceasta a susținut în cursul serii de joi că social-democrații simt nevoia să fie băgați în seamă. 

Senatorul ales al PSD, Gabriela Firea, este de părere că PSD nu are nevoie să fie băgat în seamă deoarece românii și-au arătat voința prin votul acordat la scrutinul din 6 decembrie, în urma căruia formațiunea politică a obținut cel mai mare procent.

Firea: Noi nu avem nevoie să fim băgați în seamă. Românii au votat!

„Nu îi răspund doamnei Gorghiu. Nu atac femeile politician. Și așa suntem puține, dacă ne mai atacăm și între noi… pur și simplu nu cred că este o atitudine constructivă. Eu cred că trebuie să ne susținem și să acceadă cât mai multe femei în domeniul politic. Dar voi răspunde la modul general viitorilor colegi din Parlament, de la PNL. Noi nu avem nevoie să fim băgați în seamă. Românii au votat în mod evident într-o mai mare măsură pentru Partidul Social Democrat, pentru programul nostru de guvernare, de asemenea pentru specialiștii care au fost pe listele noastre și acum sunt parlamentari aleși”, a susținut Gabriela Firea la GÂNDUL LIVE.

Alina Gorghiu, despre declarațiile lui Ciolacu: Am văzut și un soi de notă disperată. E un PSD care simte nevoia să fie băgat în seamă!

Senatoarea PNL Alina Gorghiu este de părere că declarațiile lui Marcel Ciolacu referitoare la propunerea liberalilor pentru funcția de prim-ministru al României (Florin Cîțu) au un „soi de notă disperată”. Aceasta a declarat în cursul serii de joi, pentru B1 TV, că PSD-ul simte nevoia să fie băgat în seamă.

„Am văzut declarațiile domnului Marcel Ciolacu. În afară de limbajul colorat, tipic pentru dânsul, doamna Firea și colegii din PSD, am văzut și un soi de notă disperată. E un PSD care simte nevoia să fie băgat în seamă. Sigur, ceea ce știe la fel de bine PSD, ca și Marcel Ciolacu, este faptul că, în acest moment, actorul constituțional decident cu privire la desemnarea premierului este președintele Klaus Iohannis. Luni vor fi consultări cu delegațiile partidelor politice, consultări de asemenea prevăzute în Constituție și în conformitate cu articolul 103 din Constituție, președintele Republicii are următoarele două variante: să desemneze, să dea mandat unui premier pentru partidul care a câștigat majoritatea absolută în Parlament, și dacă ne uităm pe rezultate constatăm că nu există o asemenea perspectivă, nu există un partid care să aibă majoritatea absolută în Parlament, sau dă acest mandat unui premier desemnat care să genereze acea majoritate în Parlament. Deja știți că această etapă este formalizată, în sensul în care liderii a trei partide au agreat, astăzi, în prezența președintelui Klaus Iohannis, să cristalizeze această majoritate parlamentară. Vorbim de Partidul Național Liberal, USR-PLUS și UDMR”, a susținut Alina Gorghiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?