GÂNDUL LIVE. Imagini incredibile. Tânăr drogat cu cannabis, găsit la volanul unui autoturism, oprit pe mijlocul drumului, la intrare în Mamaia

Publicat: 08/01/2021, 13:38

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a fost găsit, joi noapte, la volanul unui autoturism oprit pe mijlocul străzii, la intrare în Mamaia. Acesta era drogat cu cannabis, potrivit agenților de poliție. Imagini de la fața locului au fost difuzate la GÂNDUL LIVE.

La fața locului s-au deplasat mai mulți agenți din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia și de la Biroul Rutier Constanța. În vârstă de 22 de ani, tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, care a arătat că a consumat cannabis.

La data de 7 ianuarie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

De precizat că testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Imaginile de la fața locului  fost difuzate în emisiunea GÂNDUL LIVE de vineri.

Tânăr drogat prins la volan fără permis, în Târgoviște

Anul trecut, în noiembrie, un alt tânăr a fost prins drogat la volan, în Târgoviște. Acesta avea 28 de ani și nu avea nici permis de conducere.

Conducea un autovehicul pe raza localității Dumbrava, în timp ce se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Cel în cauză nu poseda permis de conducere”, au declarat autoritățile.

Acum trei ani, individul a fost prins pentru prima oară în timp ce conducea fără permis auto. Tânărul a repetat isprava și în cele din urmă s-a ales cu trei dosare penale!

A patra oară, acesta a ajuns în arestul Poliției Dâmbovița, unde a fost reținut pentru 24 de ore și urma să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.