GÂNDUL LIVE. Ionuț Moșteanu, deputat USR: Vom colabora cu PNL pentru alegerile parlamentare, dar ne vom respecta principiile. Suntem foarte mulțumiți de rezultatul alegerilor | VIDEO

Redactor:
Daniel Matei

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a declarat miercuri la GÂNDUL LIVE că alianța USR-PLUS va colabora cu Partidul Național Liberal (PNL) pentru alegerile parlamentare ce urmează în România.

Cu toate acestea, deputatul a explicat că USR își va respecta principiile atunci când va colabora cu liberalii.

„Bineînțeles că vom colabora (cu PNL, n. red.). Dar va fi o colaborare pe niște principii foarte clare și pe niște proiecte foarte clare. Noi vom comunica toate acestea clar și răspicat în campania pentru alegerile parlamentare, vom comunica programul de guvernare, oamenii noștri se vor ține de aceste linii roșii, pe care le vom trasa gros, ca să se vadă de departe și să nu avem discuții după.

Programul de guvernare este acordul scris, semnat și parafat. Și bineînțeles, principiile pe care le-am susținut până acum. Fără traseiști, fără oportuniști, meritocrație, fără sinecuri, oameni buni în pozițiile bune. Nu vrem să mai vedem rotația sinecuriștilor în funcții așa cum am văzut în ultimul an, pentru că eu nu am văzut în ultimul an nicio încercare de reformă din partea PNL”, a spus Moșteanu la GÂNDUL LIVE.

PNL are oameni care oftează după USL, dar și oameni foarte buni

Întrebat de realizatorul emisiunii GÂNDUL LIVE, Emma Zeicescu, despre unele acuzații venite din interiorul USR potrivit cărora „PNL este PSD”, Moșteanu a explicat că unii membri ai PNL încă „oftează lung după perioada USR”, dar că printre liberali se numără și politicieni foarte buni.

„PNL are oameni care oftează lung după perioada USL, când PNL făcea blat cu PSD, ăsta este un adevăr pe care nu poate nimeni să îl nege, dar au și oameni foarte buni, oameni pe care i-am susținut cu tot sufletul, precum Ciprian Ciucu, Băcanu, Moraru de la Sectorul 3. Sunt niște oameni care au intrat în politică și care vor să schimbe fața politicii și mă bucură foarte mult că oameni ca ei sunt în politică. Cu astfel de oameni vom construi, vom face revoluția bunei guvernări în România. Cu siguranță se va întâmpla asta, iar noi vom ține la principiile noastre, nu vom face niciun pas în stânga sau în dreapta și asta va fi un câștig pentru români”, a spus Moșteanu.

El a mai spus că membrii USR sunt foarte mulțumiți de rezultatele obținute de partid în alegerile locale de pe 27 septembrie, date fiind circumstanțele în care a fost organizat scrutinul.

„Noi suntem foarte mulțumiți de rezultatul alegerilor locale, pentru că aceste alegeri ne defavorizau total pentru că în alegerile într-un singur tur este nevoie de trei lucruri: oameni cu notorietate foarte mare la nivel local, bani mulți și structuri mari de partid. Noi nu aveam niciuna dintre acestea. Adică am mai avut oameni buni pe colo, filiale mai mari în altă parte, au fost câteva locuri în care aceste lucruri s-au îmbinat. Am făcut o performanță foarte bună, ținând cont de premise. Intrăm plini de energie în campania parlamentară, vrem votul românilor ca să schimbăm România”, a spus Moșteanu la GÂNDUL LIVE.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Managerul Institutului „Marius Nasta” avertizează: Noiembrie va fi o „lună de foc” pentru spitale
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Horoscop 26 octombrie 2020. Zodia care are probleme la muncă azi: rămâne fără job
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De la 7 kilograme de nucă şi o cergă, la cel mai mare procesator cu...
Inchide