GÂNDUL LIVE. Marius Niță, despre violențele suferite de Bianca Drăgușanu: „Am încercat să caut o explicație și nu am găsit-o”. Sfatul avocatului

GÂNDUL LIVE. Marius Niță, despre violențele suferite de Bianca Drăgușanu: „Am încercat să caut o explicație și nu am găsit-o”. Sfatul avocatului
Marius Niță, intervenție la Gândul Live
Publicat: 02/10/2020, 13:08
Actualizat: 02/10/2020, 13:47

Jurnalistul Marius Niță, realizator tv, a comentat, la GÂNDUL LIVE, momentele violente prin care a trecut Bianca Drăgușanu, conform imaginilor publicate de Cancan.ro.

Ipostaze șocante surprinse de colegii noștri de la Cancan: Bianca Drăgușanu, fosta prezentatoare tv, ar fi fost bătută de actual iubit, Alex Bodi. Cu un ochi tumefiat și în vizibilă suferință, Bianca Drăgușanu a fost ajutată chiar de omul de afaceri din Mediaș să ajungă în vila pe care o împart în Pipera. Totul la doar câteva săptămâni după împăcarea oficiala. Potrivit Cancan,  după o ceartă aprinsă, lucrurile ar fi scăpat de sub control, iar Bianca a fost din nou agresată de partener.

Jurnalistul Marius Niță, realizator tv, consideră că acest caz este similar cu cel al Danielei Crudu, cu care, de altfel, Bianca Drăgușanu este prietenă foarte bună.

„Dacă aș fi fost Bianca Drăgușanu, instant aș fi sunat la poliție”

„De aseară, de când am văzut imaginile pe tabloidul numărul 1, Cancan.ro, am încercat să caut o explicație și nu am găsit-o, pentru că Bianca nu este la primul astfel de episod, știm bine că a mai primit lovituri de la acest Alex Bodi, s-a măritat cu el, a divorțat de el, a mai primit bătăi de la el și tot s-a împăcat și treaba de aseară chiar a pus capac, pentru că, după ce o vedem cu ochii vineți, abia ținându-se pe picioare, schingiuită timp de cinci ore, după cum scriu colegii noștri de la Cancan.ro, culmea, o văd pe Bianca tot în compania lui Alex Bodi, cel care o susține, de altfel, să meargă” a comentat Marius Niță în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE.

Marius Niță apreciază că este a treia experiență violentă prin care trece Bianca, experiență care a apărut în spațiul public. În martie, chiar de ziua ei, Bianca Drăgușanu a avut parte de un moment extrem de tensionat, în urma căruia mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează în parc. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi.

„Eu, dacă aș fi fost Bianca Drăgușanu, instant aș fi sunat la poliție. Nu știu dacă a făcut treaba asta. Ea iese pe Instagram și amenință că o să spună, o să dreagă, o să facă”, este de părere Marius Niță, care a amintit că la fiecare împăcare cu Alex Bodi, ea apărea în public cu un cadou scump, ba o geantă, ba o mașină. „Nici nu e singura care închide ochii când vede astfel de cadouri”, a spus Marius Niță.

Marius Niță este de părere că mesajele de pe Instagram ale Biancăi par un teaser, o promovare, așteptând parcă un contract bănos cu o televiziune unde să își spună drama. „Nu știu dacă se va întâmpla lucrul ăsta, dar înțeleg că ai mei colegi de prin presă i-au contactat pe amândoi și nu au vrut să comenteze incidentul relatat de Cancan.ro, semn că face parte din strategia lor, de a face niște bani, de a-și mai ridica imaginea, pentru că, până la urmă, din punctul mei de vedere, imaginea Biancăi Drăgușanu a trecut de mult, nu mai e pe val, doar atunci când mai e o bătaie”, crede Marius Niță.

Aurel Moldovan, avocat: „De suferit are atât mama, cât și copilul”

„Din oficiu n-o să vedeți dvs. organul de urmărire penală să se autosesizeze. Dacă există o persoană care a văzut când a fost lovită, poate să depună un denunț. Violența în familie este amplu dezbătută în toată media. Am încercat să le explicăm profesorilor cât de important e ca copilul să fie bine educat, copiii nu trebuie amestecați în problemele părinților. Acolo există și un copil minor, care se va dezvolta cu niște traume psihice. Ceea ce îl conduce pe o latură a modului în care va crește, această fetiță să poată să socializeze cu alți copii”, consideră avocatul Aurel Moldovan, care a avut de asemenea o intervenție la GÂNDUL LIVE.

„Până la urmă, de suferit are atât mama, cât și copilul. Dar să nu uităm că și femeia poate avea anumite discuții care îl fac pe bărbat să devină violent. Vă spun că sunt situații și situații. Eu am avut situații în care femeia provoca bărbatul sau invers și femeia nu știa pe unde să se ascundă. Nu avem o psihologie anume. Totul pleacă de la latura psihologică. Fiecare familie ar trebui să apeleze la un psiholog, pentru a reveni la starea dinaintea izbucnirii conflictului”, a subliniat Aurel Moldovan.

Căsătorie cu repetiție

Potrivit Cancan.ro, Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”