GÂNDUL LIVE | Medicul Gabriel Diaconu și actorul Marius Manole, invitații Emmei Zeicescu pe 26 martie, la ora 11.30

Redactor:
Gândul
GÂNDUL LIVE | Medicul Gabriel Diaconu și actorul Marius Manole, invitații Emmei Zeicescu pe 26 martie, la ora 11.30
Dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, și actorul Marius Manole vin La Gândul Live, pe 26 martie, de la 11,30

Dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, și actorul Marius Manole sunt invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul Live de joi, 26 martie, la ora 11.30.

Gabriel Diaconu ne va explica ce putem face în această perioadă, ca să putem trece mai ușor peste restricțiile carantinei totale, dar și cum îi afectează pe oameni măsurile de izolare la domiciliu.

Marius Manole trage un semnal de alarmă față de soarta actorilor independenți, cea mai afectată breaslă de criza coronavirusului.

El va oferi și cateva soluții de ajutor financiar pentru colegii lui, mai ales că mulți dintre ei stau cu chirie și nu mai au nicio sursă de venit în această perioadă.

Așadar, nu rata ediția Gândul LIVE de azi, de la ora 11.30!

×

Urmăriți Gândul LIVE Zi decisivă pentru Legea izolării și carantinei! Proiectul inițiat de guvern intră la vot în parlament. Ședința se anunță una cu scântei, deoarece puterea și opoziția NU s-au inteles! https://bit.ly/3fbsRNm Florin Roman, deputat PNL, Adrian Țuțuianu, senator Pro România și Tudor Ionescu, secretar general adjunct ALDE, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Joi, 9 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide