GÂNDUL LIVE. Oana Roman, după decesul lui Costin Mărculescu: Foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est/ Costin Mărculescu nu a reușit să aibă o familie

Publicat: 11/06/2020, 13:10
Actualizat: 11/06/2020, 15:39

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman și a Mioarei Roman, a vorbit la Gândul Live despre problemele de sănătate ale lui Costin Mărculesu și traiectoria profesională a acestuia. Oana Roman a ținut să menționeze că „foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est”, spunând că „a avut o sclipire de geniu în acel moment”. De asemenea, Oana Roman a declarat că lui Costin Mărculescu nu i-a reușit să-și facă o familie, să se căsătorească.

„Foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est”, spune Oana Roman la Gândul Live

„Costin Mărculescu vorbea despre faptul că a fost pe culmi, foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est, făcea niște spectacole gigantice, turnee in toată țară. Costin Mărculescu a fost milionar înainte de alții. Chiar mi-a scris un prieten, că nu se știe cine a fost Costin Mărculescu. L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol. A pierdut tot, pentru că așa cum fac mulți artisiti boemi, nu a știut să managerieze situația financiară”.

Întrebată de faptul că Costin Mărculescu a murit singur, Oana Roman spune că se simte dezamăgită, din cauza faptului că o persoană  din jurul lui Costin Mărculescu a publicat un mesaj prin care acesta cerea ajutor.

„M-a șocat faptul că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc”, a declarat Oana Roman la Gândul Live

„În momentul în care locuiești singur, nu vorbești cu toți prietenii zilnic. Eu aveam momente în care nu vorbeam cu mama, nu vorbeam câte două zile. Ce mă miră este faptul că deși știa că avea probleme cu inima,  nu s-a tratat cum trebuie și nu avea pe nimeni lângă el pentru a merge la control mai des și ce m-a șocat este că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc. Chiar dacă e o exagerare, când un om îți trimite un astfel de mesaj, suni și întrebi ce se întâmplă, iar apoi nu publici mesajul din viață lui intimă. Nu vreau să judec, dar mi se pare oribil să publici mesajele trimise după deces” a declarat Oana Roman la Gândul Live.

Oana Roman a menționat faptul că prietenii lui Costin Mărculescu se vor mobiliza pentru a publica autobiografia acestuia și a-i îndeplini ultima dorință.

„Costin Mărculescu se descurca foarte greu. Așa cum a zis și Mara Bănică, facem un efort să publicăm această carte, iar oamenii să-și aducă aminte că el a făcut în entertainment ce alții nu au reușit”.

Întrebată de similaritatea dintre experiența Oanei Roman după Revoluție, când tatăl acesteia ocupă funcția de premier al României și momentele în care aceasta a rămas singură, după ce tatăl acesteia a rămas fără funcția politică, Oana Roman spune că pot exista anumite similarități, însă aceasta nu a suferit niciodată din cauza pierderii unei averi, ci poate a faptului că a pierdut prieteni, ba mai mult „a reușit să aibă o familie frumoasă, ceea ce este cel mai important”.

„Eu am reușit să am o familie foarte frumoasă, ceea ce lui Costin nu i-a ieșit”, a spus Oana Roman

„În ceea ce privește similaritatea experienței mele cu a lui Costin, poate există o anumită similaritate, doar că eu nu am pierdut niciodată nicio avere, ci am pierdut niște prieteni. Eu am reușit să merg mai departe și să strâng în jurul meu câțiva oameni în care să cred. Eu am reușit să am o familie foarte frumoasă, ceea ce lui Costin nu i-a ieșit. Aici, similaritățile numai există. În general, oamenii care sunt pe culmi și apoi pierd, pierd pe toate planurile, alții mai puternici reușesc să meargă mai departe, faptul că nu a știut nimeni de el câteva zile, nu este ceva ieșit din comun. Nici voi nu vorbiți cu prietenii apropiați în fiecare zi”.

Oana Roman a comentat despre ambițiile lui Costin Mărculescu în cariera sa, spunând că a reușit să inventeze școală de modelling și „a reușit să facă ceva în viață lui, ceea ce este cel mai important”.

„A reușit să inventeze școala de modelling. Din punctul acesta de vedere, a avut o sclipire de geniu”, spune Oana Roman

„A reușit să inventeze școala de modelling. Din punctul acesta de vedere, a avut o sclipire de geniu în acel moment. Conceptul pe care l-a creat a fost ideea lui. A reușit să facă ceva în viață lui, ceea este cel mai important”.

Despre divorțul cu fosta soție, Oana Roman spune că nu știe detalii și își dorește să rămână cu aminirea relației bune pe care a avut-o cu Costin Mărculescu.

„Nu am detalii despre divorțul lui. Eu am ținut foarte mult la el și îmi plăcea că se simțea bine. Este un om  cu care am avut o relație foarte ok și cu asta vreau să rămân”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers