GÂNDUL LIVE. Psihologul Mihaela Săhlean, despre conflictul în care au fost implicați Mario Fresh și Jador: Unele persoane au un apetit de a fi în centrul atenției! Cei 7 ani de acasă trebuie făcuți la timp – VIDEO

Publicat: 16/06/2020, 12:02
Actualizat: 16/06/2020, 14:45

Psihologul Mihaela Săhlean a discutat la GÂNDUL LIVE despre conflictul în care au fost implicați Mario Fresh și Jador la ieșirea dintr-un club din Mamaia, când au fost bătuți de un grup de tineri, martoră la incident fiind și fiica Andreei Esca.

„Unele persoane au un apetit pentru a fi în centrul atenției cu orice preț.  De multe ori, se mai întâmplă să fie în centrul atenției în varianta negativă și nefericită. Dacă ai uitat să plătești nota de plată, deja nu mai intră în sfera că ești puțin excentric, te încradezi în altă categorie. Doar că nu contează câți bani ai”, a declarat psihologul în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE.

De asemenea, acesta a adiscut și despre presupusulmotiv al conflictului – neachitarea notei de plată de către Jador și Mario Fresh care ar fi susținut că ceilalți de la masă ar fi trebuit să plăteasccă deoarece au avut onoareade a sta în prezența lor.

„În zona asta se duce discuția dacă a existat o înțelegere prealabilă. Dacă această înțelegere n-a fost, că e o onoare atât de mare de a lua masa în restaurantul tău sau pe terasa ta, atunci lucrurile stau altfel. Dar dacă lucrurile stăteau în acest fel, are fi trebuit să știe și reprezentanții restaurantului lucrul acesta”, a precizat psihologul.

„Ne pierdem foarte mult din educația elementară”

„Una este să ai alte idei, alte argumente, alta față de persoana cu care vorbești. Dacă și de-o parte și de alta există argumente, polemica are farmecul ei.  Și altfel este când tu încerci să convingi pe cineva că tu ai dreptate reușind să mai ajustezi din mobilierul unui restaurant sau să creezi un nou model la mașini. Sunt niște diferențe. Ne pierdem foarte mult din educația elementară și ajung la concluzia că cei 7 ani de acasă, față de anumite studii, trebuie făcuți la timp”, a mai explicat aceasta.

Scandal la malul mării – Mario Fresh și Jador, bătuți crunt

GÂNDUL a prezentat în exclusivitate scandalul uriaș care a avut loc în cursul zilei de duminică, 14 iunie, în Constahnța, când iubitul fiicei Andreei Esca, Mario Fresh, împreună cu artistul Jador, au fost bătuți crunt de mai mulți indivizi la ieșirea dintr-un club. De față a fost și Alexia Eram, care a scăpat ca prin minune de furia atacatorilor.

Potrivit surselor GÂNDUL, Mario Fresh și Jador au fost bătuți extrem de rău.

Cum s-a întâmplat?

Mario Fresh împreună cu Lino Golden (cunoscuți ca fiind copiii adoptivi ai lui Alex Velea) au plecat în weekend la mare, cu ei fiind și fiica Andreei Esca, Alexia, care este iubita lui Mario. Celor trei li s-au alăturat și artistul Jador, precum și un cuplu.

Sâmbătă seară, cei șase au petrecut în liniște, au făcut un tur prin mai multe cluburi, iar spre dimineață s-au retras la un alt local din Constanța. Potrivit surselor Gândul, cel care a decis să plece mai devreme la hotel a fost Lino Golden, iar ceilalți au decis să mai petreacă ceva timp la terasă.

În jurul orei 7 dimineața, exact în momentul în care au ieșit din club, mai mulți atacatori s-au năpustit asupra lui Mario și a lui Jador, aceștia fiind pur și simplu stâlciți în bătaie.

„Aduceți săbiile din mașină”

Alexia Eram, speriată de moarte, a început să țipe extrem de rău, iar potrivit martorilor, strigătele fetei i-au făcut pe agresori să înceteze.

Victimele au depus plângere la Poliție, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat „Aduceți săbiile din mașină”…

Tinerii au declarat că nu se cunoașteau cu agresorii și că în club nu ar fi avut niciun fel de divergențe cu ei.

Reacția Poliției – A fost întocmit un dosar de cercetare penală

Polițiștii constățeni au anunțat că, după incidentul în urma căruia artiștii Jador și Mario Fresh au fost bătuți într-un club din Constanța, a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe. În același timp, Jador, Mario Fresh și fiica Andreei Esca au fost audiați, încă de la prima oră, alături de mai mulți martori. Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale localului, însă agresorii nu au fost, deocamdată, identificați.

Referitor la incidentul prezentat, în exclusivitate, de Gândul, IPJ Constanța, a anunțat, oficial, că „astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club ar fi avut loc un conflict.

Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au anunțat, oficial, polițiștii constănțeni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Meteorologii anunță că va fi vreme frumoasă în ultima lună de primăvară