GÂNDUL LIVE. Sebastian Burduja, secretar de stat la Finanțe: Rezultatele alegerilor sunt excelente / Suntem aici pentru a guverna în interesul românilor

Redactor:
Ioana Tudorascu
GÂNDUL LIVE. Sebastian Burduja, secretar de stat la Finanțe: Rezultatele alegerilor sunt excelente / Suntem aici pentru a guverna în interesul românilor

Secretatarul de stat în ministerul finanțelor Sebastian Burduja, a declarat, la Gândul Live, că se declară mulțumit de rezultatele alegerilor locale, dar „suntem aici pentru a guverna în interesul românilor, nu pentru mici lupte de partid bazate pe orgoliile mari ale unor politicieni”.

Nouă ne place competiția onestă, o competiție bazată pe proiecte, pe principii de dezvoltare, pe un dialog constant, civic, absolut civilizat între forțele politice ale acestei țări. Asta trebuie să însemne o democrație matură. Cred că rezultatele alegerilor sunt excelente, totuși PNL a câștigat aceste alegeri, avem cele mai multe municipii reședință de județ, s-au luat 17 consilii județene, am eliberat Vrancea, Constanța, Maramureș și am reușit în multe alte locuri să reducem influența PSD, chiar și în locurile în care românii votau masiv cu PSD. Din punctul ăsta de vedere este un rezultat pozitiv. Ne dorim un partenerite cu USR PLUS, cu PMP și cu alte formațiuni politice, a declarat Sebastian Burduja.

„Suntem aici pentru a guverna în interesul românilor, nu pentru mici lupte de partid bazate pe orgoliile unor politicieni”

„Sunt câteva semnale care ma îngrijorează. Inclusiv în seara alegerilor au fost unele discursuri care mi s-au părut neinspirate. Suntem aici pentru a guverna România în interesul românilor, nu pentru mici lupte de partid bazate pe orgoliile mari ale unor politicieni. Nu despre asta trebuie să fie vorba.

Aștept să ne duelăm în programele de guvernare pe care le vom prezenta fiecare dintre noi pentru alegerile din șase decembrie, aștept să ne duelăm în proiectele pe care le vom avea pe Ministerele cheie ale României, să ne duelăm în soluțiile de dezvoltare la probleme sistemice (energetic, de agricultură, de irigații, zona de infrastrictură, educație, sănătate ș.a.). Pe tărâmul ideilor trebuie să ne batem pânâ la capăt”, a mai spus el.

„În momentul în care se întâmplă acest scandal și se pun probleme asupra legitimității unor rezultate, a unor algeri, oamenii încep să nu mai credă în democrație”, a spus Sebastian Burduja, la Gândul LIVE.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Motivele pentru care americanii au reciclat ventilatoarele rusești, trimise ca ”ajutor umanitar”
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Suma RUȘINOASĂ cu care s-au majorat tichetele de masă. Oamenii se simt umiliți de Guvernul...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De la 7 kilograme de nucă şi o cergă, la cel mai mare procesator cu...
Inchide