GÂNDUL LIVE. Viceprimarul Sectorului 2, anunț despre Piața Obor: „Dacă nu se păstrează măsurile de distanță socială o vom închide”

Publicat: 27/03/2020, 13:01
Actualizat: 27/03/2020, 19:26

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a vorbit la GÂNDUL LIVE despre situația din sector, în contextul în care acolo se află cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Acesta a subliniat că în Piața Obor au fost impuse niște reguli clare, însă nu exclude posibilitatea de a o închide dacă măsurile impuse de autorități nu vor fi respectate.

„Dezinfectăm străzile și Piața Obor în fiecare zi. Până acum în Sectorul 2 nu avem niciun decedat din cauza coronaviruslui. S-au făcut foarte multe testări aici și cred că este unul dintre motivele confirmate în sector. În opinia mea sunt peste 10.000 de oameni infectați în București pe care nu îi știm”, a declarat viceprimarul Cristian Popescu.

Piața Obor ar putea fi închisă

„S-au impus niște reguli clare. Nu intră mai mult de 50 de oameni odată, masa este acoperită cu folie. Dacă în acest weekend nu se păstrează măsurile de distanță socială vă garantez că vom închide Piața Obor. Am vrut ca oamenii să aibă accesul la fructe și legume proaspete, românești, ca alternativă la supermarketuri. Însă, dacă cetățenii care cumpără de acolo nu vor respecta măsurile, o vom închide.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase