GÂNDUL LIVE. Viorel Cataramă vrea să se infecteze cu Covid-19: „Vreau să demonstrez că boala intră în mine și iese cum a intrat” / „Ne-au fost suprimate drepturile!” / „Economia României, falimentară!”

Publicat: 08/05/2020, 12:49
Actualizat: 08/05/2020, 14:57

Viorel Cataramă a oferit noi detalii despre experimentul său de a se infecta cu coronavirus. Omul de afaceri a declarat că vrea să demonstreze cum boala intră în corp și apoi iese „cum a intrat”, deoarece este un bărbat sănătos. Cataramă este îngrijorat de „suprimarea drepturilor fundamentale” ale românilor, care duce la falimentarea României. De asemenea, îi condamnă pe cei care îl ironizează și spune că acești fac parte din rândul „profitorilor” din timpul crizei de coronavirus.

„S-au întâmplat câteva lucruri în ultima vreme. S-au suprimat drepturi fundamentale ale omului: dreptul la liberă circulație, muncă, educație etc. Există un virus care poate să facă multe victime. Ni s-a injectat frică, cu toții am preluat această frică de acest virus. La momentul deplasării acestei operațiuni au existat două teorii: a imunizării de grup, promovată în unele țări și teoria izolării totale, cu consecințe pentru alte țări. Numărul morților raportat la cel de locuitori nu este mai mare în țările care au folosit imunizarea de grup.

Am falimentat economia degeaba. Cred că cei care au făcut asta trebuie să plătească. Una e să ai grijă de populație, alta e să faci experimente.

Nu am făcut niciun test, am intrat în autoizolare. Vreau să demonstrez că boala intră în mine și iese cum a intrat, pentru că sunt un bărbat sănătos, acest coronavirus intră, infectează toată populația, singurii care sunt afectați sunt cei cu afecțiuni adiacente. Doar acei oameni trebuiau protejați, restul trebuiau să fie lăsați să muncească.

Cu teorii care încep cu „toate”… Noi am suprimat drepturile oamenilor și am distrus economic România. Anual, la noi mor anual în accidente rutiere zeci de mii de persoane. De ce nu interzicem toată circulația, pentru a nu mai avea atâtea decese? De ce vi se pare o exagerare?

Cred că 99% din cei infectați cu Covid-19 nu pățesc nimic. Ați auzit de holeră? Au murit 100 milioane de oameni, acum există vaccin. Cu toate astea, anul trecut au murit 30.000 de oameni de holeră, cu tot cu vaccin.

Eu nu neg existența coronavirusului. Nu spun că nu sunt pericole. Aceste pericole nu sunt de natură să limiteze drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor. E un experiment. Mâine apare altceva. O să avem drepturile limitate.

De 75 de ani omenirea nu a mai avut un război. În acești ani, clasa politică a devenit mai coruptă. S-au întrebat cum să facă: imunizare de grup sau suprimăm drepturile? Pe suprimarea drepturilor s-a devalizat bugetul țării, prin afaceri oneroase. Aici sunt profitorii de criză. Exact ca în vremea războiului.

Presa dvs ați scris cum s-au aruncat milioane de euro. E una din filozofii. Economia românească este falimentată. România este dependentă de importuri și colac peste pupăză, inclusiv dvs acceptați suprimarea drepturilor fundamentale. Câștigul din spatele suprimării drepturilor e că s-a devalizat bugetul țării.

Oamenii nu sunt identici, au păreri diferite. Fiecare acționează în conformitate cu conștiința. O libertate fundamentală. Încă nu a fost încălcată.

Ceea ce spun acum am spus și acum 2 luni. Am militat pentru soluția imunizării de grup. S-a demonstrat că suprimarea drepturilor a fost neconstituțională. Definitiv. Fără cale de atac. A fost confirmat. Suprimarea a fost ilegală. Trebuie să găsim soluții să protejăm persoane vulnerabile precum mama dvs.

Nu îmi poate lua nimeni drepturile fundamentale, ajungem în altă epocă, care nu are legătură cu democrația, cu libertatea oamenilor, atât de greu câștigate.

Există mai multe scenarii: 1. Acest virus intră în mine și iese cum a intrat, pentru că sunt sănătos. 2. Mă pot simți rău și să cer asistență medicală. 3. Două-trei săptămâni risc să ajung în mormânt. Nu neg existența coronavirusului.

Viorel Cataramă vrea să dea o dovadă de patriotism. Așa s-au dezvoltat națiunile, că îți dai și viața pentru țară. Fiecare om decide ce face cu viața lui. Încă 35 de ani de acum încolo voi munci în România.

Vreau să demonstrez că trebuie cu toții să luptăm, împotriva suprimării drepturilor, falimentării României.

Business-ul meu a fost închis două luni, datorită acestor măsuri. Cei care iau în bășcălie, aș vrea să îi văd să facă ce am făcut eu și apoi să vorbească. Ei sunt profitorii acestei crize, au burțile pline, nu au suferit de această criză. Sunt milioane de români însă șomeri, le-a scăzut nivelul de trai”, a declarat Viorel Cataramă la GÂNDUL LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Surpriză pentru posesorii de iPhone-uri vechi. Ce funcție lansează Apple
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid