Autorul Ștefan Apostol invitat în cadrul evenimentului Încotro cartea românească?: „Viața pentru mine reprezintă însăși o călătorie”

Autorul Ștefan Apostol invitat în cadrul evenimentului Încotro cartea românească?: „Viața pentru mine reprezintă însăși o călătorie”
Publicat: 12/05/2021, 14:00

Ștefan Apostol, autorul cărții biografice „Pierdut și regăsit în călătoria inimii”, a fost invitatul Simonei Tănăsescu, marți seara, la o ediție Încotro cartea românească?, eveniment online transmis pe pagina de Facebook Velvet Story și susținut de Gândul.ro. Autorul a vorbit cu multă emoție despre experiențele sale de viață și ceea ce l-a motivat să scrie cartea, fiind pentru urmăritori un interviu revelator.

Simona Tănăsescu a condus discuțiile într-un mod optimist, apreciativ, aplaudând exemplul pe care îl dă Ștefan Apostol prin munca sa, prin tăria lui și prin lecțiile de viață pe care le dedică cititorilor prin cartea sa.

„Viața pentru mine reprezintă însăși o călătorie. Cartea s-a născut din mai multe dorințe. La început a fost doar o idee a unor prieteni, de  a veni către lume cu un mesaj – mesajul propriei mele vieți. La început nu am crezut că sunt în stare să fiu un autor, pentru că, chiar dacă am o poveste impresionantă, nu aveam încredere că pot să fac asta. Și totuși,  în momentul în care au început să apară tot mai multe păreri că meriți să scoți această cartea, am început să ma gândesc: oare nu ar fi bine dacă aș putea încerca măcar? Am pornit să scriu cu gândul de a dărui lumii un mesaj, acela că poți învinge imposibilul”, a menționat Ștefan Apostol.

„Această carte am scris-o de mână, mergând în Bucovina. Am mers acolo pentru că mi-am dat seama că este singurul loc care poate avea puterea de a mă întoarce în timp, de a trăi totul, de a mă vindeca, de a mă ierta și de a face această călătorie de la iertare la acceptare. Am scris cinci caiete, în doi ani, cu mâna care a stat imobilizată doi ani.”

Povestind despre pasiunile lui, Ștefan Apostol a completat că îi place să călătorească, să facă fotografii, să înoate, să meargă cu bicicleta. „Îmi place să fiu un om activ, tot ce înseamnă sport, ieșiri, călătorii, acolo sunt.”

Cartea cât și povestea lui Ștefan Apostol sunt impresionante și cei ce le-au descoperit l-au susținut pe întreg interviul cu mesaje. Evenimentul integral poate fi urmărit pe pagina de Facebook Velvet Story sau pe YouTube.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Gigi Becali, martor la tentativa de asasinat asupra lui Nuțu Cămătaru! Cine ar fi încercat...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Trecerea de la cutie manuală la cutie automată. Avantaje și dezavantaje
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
ASOCIAȚIA Corinei MARTIN și-a dat SFÂRȘITUL OBȘTESC, îngropată în DATORII!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie timp de 14 zile. Măsura ȘOC anunțată de Alexandru Rafila
Veste cumplită pentru toată România. Un ministru din noul Guvern a recunoscut chiar acum
Doliu în lumea modei! S-a stins din viață la doar 41 de ani, după o...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...