Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Berbecii inițiază lucruri noi în viața lor

Horoscop săptămâna 28 martie - 3 aprilie 2022. Berbecii inițiază lucruri noi în viața lor
Sursa: Gandul
Publicat: 26/03/2022, 14:24

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 martie – 3 aprilie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022 ne trezește la viață și ne oferă șansa unor noi începuturi curajoase.

Săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022 se remarcă printr-o Lună Nouă care se petrece în zodia Berbec, acolo unde a intrat și Soarele, dar și Mercur. Această lunație, care are loc chiar pe data de 1 aprilie, vorbește despre noi începuturi și este momentul să ne punem intenții și să ne vindecăm de tiparele agresive, de furie sau de teama de a ne afirma.

Horoscopul săptămânii se deschide cu o conjuncție între Venus din zodia Vărsător și Saturn, aspect care ne oferă posibilitatea maturizării și organizării relațiilor sentimentale, dar și a situației financiare. Relațiile care încep în această perioadă pot fi de viitor, însă cele care nu sunt bazate pe încredere și adevăr se pot încheia.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săptămâna aceasta vei fi foarte sociabil și vei spune destul de direct cam tot ceea ce-ți trece prin minte. Luna Nouă îți deschide noi porți și te pregătești pentru noi începuturi, noi proiecte, mai ales că dai dovadă de multă încredere în tine. Pune-te în valoare, dar nu uita să te preocupi și de relațiile cu ceilalți, cu prietenii, cu partenerul sau cele de tip profesional. Le poți consolida sau le poți încheia, dacă respectivele persoane nu au aceleași viziuni de viitor ca și tine.

Horoscop săptămânal Taur: 28 martie – 3 aprilie 2022

Trecutul îți dă târcoale, însă în ciuda frământărilor și temerilor, vei reuși să te detașezi de tot ceea ce te doare sau te-a rănit cândva. În plan profesional este o perioadă extrem de importantă. Chiar dacă nu accepți autoritatea oricui, te vei responsabiliza foarte mult față de proiectele tale și vei reuși să-ți consolidezi poziția. Nu accepta responsabilități mai mari decât poți duce.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săptămâna aceasta se anunță promițătoare. Îți faci planuri de viitor curajoase, ai o viziune mai autentică și mai înțeleaptă asupra unei situații cu care te-ai confruntat și poți lua decizii sentimentale importante. Cunoști oameni noi, te implici în noi proiecte și chiar te poți înscrie la un curs. O călătorie s-ar putea amâna sau poți avea obstacole dacă pleci la drum lung, așa că ai grijă.

Horoscop săptămânal Rac: 28 martie – 3 aprilie 2022

S-ar putea să fii destul de nemulțumit de situația ta financiară sau de bugetul pe care-l împarți cu partenerul. Nu este exclus, dacă simți că oferi prea mult, să te rupi de o relație. Același aspect se poate întâmpla și în plan profesional, dacă un partener de afaceri sau colaborator trage pe spatele tău. Luna Nouă te susține să faci pași în carieră, să te afirmi și să devii mai vizibil.

Horoscop săptămânal Leu: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săptămâna aceasta Venus și Saturn se unesc în sectorul relațiilor tale și s-ar putea fie să-și structurezi, să-ți consolidezi relația de cuplu, fie să-i pui punct. Această situație se va petrece acolo unde partenerii nu au planuri de viitor împreună. Luna Nouă vine cu noi perspective pentru tine, cu noi orizonuri și poți pleca într-o călătorie, poți începe un curs sau poate rezolvi situații birocratice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 martie – 3 aprilie 2022

Se întrevăd nemulțumiri legate de locul de muncă și oricât ți-ai dori să îmbunătățești situația, îți dai seama că nu se poate de pe o zi pe alta. Același lucru trebuie să-l înțelegi și în legătură cu sănătatea ta. Vor apărea rezultate dacă-ți schimbi stilul de viață, programul, alimentația, dacă renunți la un viciu. Unii nativi pot fi nemulțumiți de faptul că muncesc prea mult și câștigă prea puțin sau de faptul că se epuizează pentru ceva ce nu le place. Nu-ți asuma riscuri financiare prea mari. Ai grijă la investiții și la credite.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săptămâna aceasta este foarte relațională pentru tine. Ai parte de Lună Nouă aici și de conjuncția Venus – Saturn în sectorul iubirii, prin urmare, fără maturitate și răbdare nu vei construi nimic sentimental. Poți trece într-o nouă etapă în relația de cuplu, poate chiar poți deveni părinte. Dacă nu te simți pe deplin fericit, dedică-te unui hobby. Dacă monotonia s-a instalat în relația ta, programează-ți o activitate alături de partener.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 martie – 3 aprilie 2022

După entuziasmul săptămânii trecute, poți trece printr-o stare emoțională mai apăsătoare, cel mai probabil prilejuită de un context legat de familie, de casă sau de partener. Mulți nativi preferă să stea mai departe de cei dragi decât să se certe cu ei. Nici la locul de muncă nu este totul roz și te simți acaparat de sarcini și stres. Este momentul să faci o schimbare în rutina zilnică, poate să faci mai mult sport, să te preocupi de vindecarea unei probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 martie – 3 aprilie 2022

Este o săptămână foarte bună pentru viața sentimentală, mai ales dacă ești singur. Ești deschis flirtului și aventurilor și ai mai mult chef de distracție. În cuplu poți experimenta noi experiențe alături de partener. Vei observa că îți exprimi mai ușor afecțiunea și sentimentele, însă ai grijă la cum folosești cuvintele. Poți fi mult prea sincer și direct și de preferat ar fi să apelezi la înțelepciune și blândețe.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 martie – 3 aprilie 2022

Pentru tine este o săptămână financiară. Poți face unele investiții înțelepte, însă dă dovadă de responsabilitate în administrarea finanțelor. Unii nativi pot fi tentați să cheltuie de dragul familiei, copiilor, de dragul persoanei iubite sau pentru a cuceri și impresiona pe cineva. Oricum, Luna Nouă îți va aduce în atenție situații cețin de casă, de bunuri patrimoniale sau chiar te poate îndemna la dialoguri despre trecut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săptămâna aceasta mai reușești să lași deoparte din sobrietatea ultimei perioade, însă îți vei menține înțelepciunea la cote înalte. Dacă ceva sau cineva îți place, dar nu te face fericit cu adevărat sau nu este de viitor, acum te vei îndepărta de context. Decizii importante poți lua la Luna Nouă și tot atunci poți spune lucrurilor pe nume sau poți face deplasări și negocieri care aduc noi începuturi.

Horoscop săptămânal Pești: 28 martie – 3 aprilie 2022

Este momentul să lași trecutul în spate, dar mai ales să scapi de frica de schimbare care a pus stăpânire pe tine. Învață să primești iubirea și să o dai înapoi în mod echitabil. Pe de altă parte, preocupările financiare vor fi pe primul loc, iar Luna Nouă îți poate aduce unele ponturi și idei de creștere a veniturilor. Este o perioadă în acre te simți mai încrezător ca niciodată în forțele tale.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult