Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 martie 2022. Venus, conjuncție cu Marte în zodia Vărsător

Publicat: 06/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 6 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta acțiunii, intră în conjuncție în zodia Vărsător și energia revărsată asupra noastră se schimbă integral. Ne manifestăm iubirea și acționăm într-un mod mult mai extrovertit și original, chiar nonconformist. Vrem să ne simțim mai liberi și independenți și ne detașăm mai ușor de ceea ce nu ne este pe plac.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Conjuncția de astăzi îți va activa viața socială și vei observa că devii mult mai dornic de ieșit cu prietenii. Va urma o perioadă în care te poți integra în noi cercuri și poți cunoaște persoane care se vor dovedi de ajutor în realizarea și succesul proiectelor pe care le ai în plan. Totodată, te vei bucura de atenție și popularitate.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția Venus-Marte se formează în sectorul carierei tale și te va stimula să ieși în față și să te faci cunoscut, să te faci remarcat. Vei da dovadă de mai mult curaj să ajungi acolo unde-ți dorești și să-ți atingi un obiectiv. În plus, vei avea susținerea unor persoane importante prin funcție și statut. Sunt și nativi care pot ptimi o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai toată susținerea astrelor să scapi de tot ce te-a limitat și apăsat până acum. Vei simți această conjuncție ca fiind eliberatoare. Nu este deloc exclus ca unii nativi să plece în călătorii sau să fie pe drumuri mai mult ca de obicei. Este o perioadă în care vei simți nevoia să-ți consolidezi niște principii și credințe și îți vei pune mai multe întrebări existențiale ca niciodată.

Horoscop zilnic Rac

Te poți folosi de această conjuncție Venus-Marte în două direcții. Prima ar fi pentru a alunga monotonia din cuplu și pentru a face loc pasiunii și erotismului. A doua direcție ar fi pentru a obține niște bunuri materiale, poate un credit, pentru a finaliza un partaj. Poți simți nevoia să echilibrezi raportul de putere în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția Venus-Marte se petree în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să ți se pară că în perioada urmkătoare este mult mai încărcată atmosferă în cuplu. În acest caz va fi nevoie să depui un efort suplimentar pentru a menține echilibrul. Și în relațiile profesionale vei resimți o mai mare tensiune, însă tot acest context îți este benefic pentru a-ți consolida legăturile.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic anunță o perioadă încărcată la locul de muncă, însă vei avea și energie pe măsura sarcinilor care vin. Nu trebuie să-ți neglijezi deloc starea de sănătate, mai ales că acum poți avea ocazia să facă unele schimbări benefice în stilul de viață astfel încât să-ți îmbunătățești starea generakă. Unii nativi se pot angaja, în timp ce alții schimbă jobul cu unul mai bun și mai bie plătit.

Horoscop zilnic Balanță

Te bucuri de conjuncția Venus-Marte chiar în sectorul tău afectiv, așa că profită să redescoperi fericirea și bucuria de a trăi. Ai ocazia să-ți revitalizezi viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Te poți îndrăgosti și poți începe o nouă poveste de dragoste. Cei care sunt deja parte a unui cuplu pot profita pentru a petrece mai mult timp împreună cu partenerul și a se redescoperi și reîndrăgosti.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul familiei și vei observa că în perioada următoare va crește interesul tău pentru casă și pentru rezolvarea și armonizarea unor situații de familie. S-ar putea să te muți, să redecorezi și reamenajezi casa, să rescrii niște sarcini gospodărești. În plus, ai susținerea Universului să-ți construiești un cămin. Interesul va fi să înlături conflictele cu cei dragi și să ajungi la o viziune comună.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Venus-Marte te stimulează la nivel mental și în comunicare. Ai ocazia să iei niște decizii importante în următoarea perioadă sau să faci niște negocieri de anvergură. Ai grijă ca uneori să nu vorbești mai mult decât trebuie. Poți rezolva situații ce țin de acte și poți obține aprobări și avize. Totodată, te pot aștepta să fii mai agitat și mai mult ca de obicei pe drumuri.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Venus-Marte părăsește zodia ta după o perioadă în care te-a agitat destul de mult, dar ți-a adus și șanse de schimbare și îmbunătățire a vieții. Acum se va forma în sectorul tău financiar și-ți va aduce șansa de a-ți crește veniturile. Chiar dacă întâmpini unele întârzieri, blocaje sau faci cheltuieli prea mari, țelul tău v rămâne acela de redresare financiară.

Horoscop zilnic Vărsător

Ești gazda conjuncției Venus-Marte, așa că te poți aștepta la un surplus de energie, dar și la dorința de a-ți îmbunătăți vița, imaginea, aspectul fizic și sănătatea. Vei avea mai multă încredere în tine decât până acum și te vei preocupa de tine. Este o perioadă bună să faci sport și asta pentru că poți deveni mai agitat. Ai energie și este recomandat să o canalizezi constructiv.

Horoscop zilnic Pești

Poți fi tentat să se retragi în perioada următoare, să fii mai interiorizat și să preferi să acționezi din spatele cortinei. S-ar putea să ai nevoie și de mai multă odihnă și să devii mai preocupat de sănătatea ta sau a celor dragi. În alte cazuri, un fost partener poate reveni în viața ta sau poți fi tentat să intri în relații ascunse.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului