Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2022. Soarele luminează zodia Berbec

Publicat: 20/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 20 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc echinocțiul de primăvară ceea ce, astrologic, înseamnă intrarea Soarelui în zodia Berbec. Începe Noul An astrologic și noi ne revenim la viață și ne recăpătăm energia. În timpul acestui tranzit care va dura o lună, vom da dovadă de mai multă ambiție, curaj, dar și optimism în acțiunile noastre.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Soarele îți aduce o mare doză de energie și vitalitate și te susține să-ți recapeți optimismul și să fii mult mai determinat să-ți atingi obiectivele. În plus, este guvernatorul iubirii tale și faptul că va intra în zodia ta îți poate deschide noi oportunități în plan sentimental.

Horoscop zilnic Taur

Soarele în Berbec îți poate evidenția anumite aspecte legate de sănătate pe care le-ai ignorat și totodată te poate face mai dornic să petreci timp cu tine, să te odihnești și să te retragi din tumultul cotidian. S-ar putea să privești destul de mult și destul de des către trecut.

Horoscop zilnic Gemeni

Soarele în Berbec îți activează sectorul prietenilor și te face mult mai sociabil și mai dornic să ieși în lume. Poți lega mai ușor noi prietenii. În plus, te stimulează să-ți analizezi niște planuri de viitor și să-ți reconfigurezi niște proiecte.

Horoscop zilnic Rac

Soarele în Berbec îți activează sectorul carierei și aspirațiilor pe care le ai și te stimulează în atingerea obiectivelor profesionale. Te face mai dornic de afirmare și vei vedea că apar oportunități de afirmare și ar trebui să îndrăznești să ieși în față.

Horoscop zilnic Leu

Soarele este guvernatorul tău, iar acest tranzit îți aduce energie și vei simși că ai revenit la viață. Poți profita pentru a călători, pentru a intra în contact cu persoane de altă cultură și religie, de altă naționalitate, cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Va fi un tranzit care-ți va lumina niște filozofii de viață și te va ajuta să-ți faci ordine în credințe și convingeri.

Horoscop zilnic Fecioară

Soarele în Berbec te determină să te preocupi de situații financiare, de contexte care țin de bunuri materiale, credite, moșteniri, litigii. Poate îți faci o asigurare, poate plătești o datorie, o taxă. Posibil să faci investiții alături de terțe persoane.

Horoscop zilnic Balanță

Soarele în Berbec îți activează chiar sectorul relațiilor și vei fi mult mai determinat să te ocupi de viața de cuplu, să te apropii de partener. Vei vedea dintr-o altă perspectivă lucrurile. Va fi o perioadă foarte bună și pentru cei singuri care vor atrage oameni noi în viața lor și pot începe noi relații.

Horoscop zilnic Scorpion

Soarele în Berbec îți va tranzita sectorul muncii și îți va aduce energie și determinare în desfășurarea activităților la job. Totodată, îți poate lumina și anumite probleme de sănătate pe care va trebui să le rezolvi.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele în Berbec îți va activa sectorul iubirii și te va face mai dornic de pasiune în cuplu, mai deschis către o nouă poveste de iubire, dacă ești singur. Sunt și nativi care în perioada următoare își vor canaliza atenția către relația cu copiii, dar și latura creativă, care va prinde viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Soarele în Berbec îți canalizează mare parte din energie către familie și locuință. S-ar putea să te ocupi de amenajări și redecorări, de o mutare sau poate vei fi mai receptiv la nevoile părinților și celor dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Soarele în Berbec vei avea parte de mai multă agitație mentală, de dialoguri, negocieri și deplasări. Îți vin idei ingenioase și vei găsi soluții bune la problemele cu care te confrunți. Posibil să rezolvi situații ce țin de acte acum.

Horoscop zilnic Pești

Tranzitul Soarelui prin Berbec îți activează sectorul financiar și te stimulează să-ți crești veniturile, să-ți valorifici economiile sau, cel puțin, să-ți reorganizezi bugetul mai eficient. Ai grijă la tendința de a lua decizii pripite care să te coste scump.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului