Asta este adevărata LOVITURĂ a lui Ion Țiriac. Imaginile pe care puțini se așteptau să le vadă

Publicat: 28/12/2013, 13:18
Actualizat: 03/09/2019, 05:14

După aproape șase ani de la inaugurarea clubului rezidențial exclusivist „Stejarii”, Ion Țiriac a deschis recent și complexul „Stejarii Country Club”, în urma unei investiții de 18 milioane de euro. Acesta din urmă oferă servicii integrate de sport, wellness și relaxare, scrie Ziarul Financiar.

Potrivit sursei citate, membrii complexului au acces la pista de scrimă, studioul de arte marțiale, balet și dans, precum și la spațiile private pentru antrenament, la pista de jogging, terenurile de squash, padel și tenis. În plus, cardul de membru Gold include și o evaluare nutrițională și sportivă și oferă asistența permanentă de specilitate pe parcursul antrenamentelor.

Foto: zf.ro

Prețul unui abonament la „Stejarii Country Club” pornește de la 1500 de lei, cu TVA.

Foto: zf.ro

Pe de altă parte, cardul de membru Platinium include, pe lângă facilitățile oferite și de cardul Gold, accesul în parcarea VIP, rezervarea și personalizarea vestiarului, servicii complementare de curățătorie, patru sesiuni de antrenament cu instructor personal și propria încăpăre pentru programul de antrenament sportiv.

Foto: Facebook//Stejari Country Club

Pentru organizarea evenimentelor, complexul dispune de o sală multi-funcțională ce se întinde pe o suprafață de 600 de metri pătrați.

Foto: Facebook//Stejari Country Club

„Stejarii Country Club” se află în Pădurea Băneasa, pe o arie de 22.000 de metri pătrați. Complexul include și un teren de golf ce poate găzdui simultan 20 de jucători.

De arhitectura „Stejarii Country Club” s-a ocupat biroul de arhitectură londonez, Collado Collins, după un concept inspirat de Central Park din New York.