Era unul dintre cei mai IUBIȚI actori ai tuturor timpurilor. Vestea TERIBILĂ pe care au primit-o azi fanii săi din întreaga lume

Redactor:
Mihai Schiau
Anunțul trist făcut azi

Fanii actorului Alain Delon au primit azi o veste tristă: la 77 de ani, actorul este într-o stare de sănătate precară și, potrivit propriilor declarații, se gândește să se sinucidă.

Actorul francez Alain Delon a mărturisit recent că în ultimii ani s-a gândit de mai multe ori la sinucidere, relatează publicația Obsession.

Potrivit presei, starea de spirit a artistului în vârstă de 77 de ani s-a degradat treptat încă din anul 2004, când a fost spitalizat din cauza aritmiei cardiace.

„O parte din mine, cea care a fost întotdeauna mai sensibilă, suferă: inima”, a spus acesta făcând referire la boala de care suferă. „Este vorba despre un ansamblu de lucruri. O anumită oboseală, trecerea timpului, prietenii pierduți, vârsta pe care o am, dispersarea familiei…”, și-a motivat el tristețea.

În plus, Alain Delon a arătat că despărțirea de soția lui Rosalie, cea împreună cu care are doi copii, a reprezentat un moment extrem de dificil în viața lui.

„Această ruptură m-a zdrobit (…)”, a mărturisit actorul. „Ideea că pot petrece doar un weekend din două cu copiii mei, mă omoară! (…) Deci, nu Îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă ziua morții mele”, a mai spus el.

Foto: AFP//Mediafax (Thomas Samson)

Alain Fabien Maurice Marcel Delon a debutat în cinematografie pe când avea 23 de ani. Cariera lui a cunoscut o ascensiune rapidă, fiind curând comparat cu actori francezi celebri, precum Gérard Philipe și Jean Marais. A câștigat un Premiu César la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din filmul „Notre Histoire” (1984).

VREMEA, VREMEA ÎN BUCUREȘTI. UPDATE. Cod galben de ploi în Capitală. Prognoza meteo pentru 14 și 15 mai

 

Inchide