• Publicat:
  • Actualizat:
Hot Pe Facebook

EXCLUSIV. Planul lui DD pentru recâștigarea OTV

BREAKING NEWS

Realizatorul TV Dan Diaconescu, deși afectat de decizia CNA de a închide OTV, a declarat pentru gândul că se aștepta la o astfel de „manevră”.


Citește și CHESTIA ZILEI – Dacă e închis OTV, nu mai apar otevei?

Citește și BREAKING NEWS. OTV, INTERZIS! Motivul FĂRĂ PRECEDENT pentru care Dan Diaconescu primește cea mai grea LOVITURĂ:

Citește și DECIZIE BOMBĂ în cazul OTV, TELEVIZIUNEA lui Dan Diaconescu! Ce urmează?

Citește și INCREDIBIL! Iată ultima ispravă la postul lui DAN DIACONESCU făcută în direct!

Citește și ALERTĂ! Dan Diaconescu a anunțat o DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT„Ponta, „elevul” lui Năstase – și acesta, când a venit la putere a lovit în OTV -, se comportă la fel ca profesorul său. Numai că el s-a cam dat de gol, acum câtva timp, când spunea ceva despre șmecherașii în Rols, care nu-și plătesc amenzile…”.

Diaconescu bănuiește că premierul a „colaborat” în luarea aceastei decizii cu președintele Băsescu, nemulțumiți de intenția fondatorului PPDD de a propune rediscutarea, în Parlament, a rezultatelor referendumului de anul trecut.

„Ei au majoritatea în CNA și, împreună, au luat această decizie. Oricum, e hilar ceea ce se întâmplă. Nu se poate confisca licența unui post aflat în insolvență. Așa cum am contestat în instanță și celelalte încercări de întrerupere a emisiei, și am câștigat lejer și definitiv, tot așa vom câștiga și acum. Problema e doar timpul în care se va judeca și se va lua o decizie” a mai spus Diaconescu.

 

Inchide