IMAGINI INCREDIBILE. Corneliu Vadim Tudor era să o bată în direct: „Asta e o prostituată! Du-te dracu…”

IMAGINI INCREDIBILE. Corneliu Vadim Tudor era să o bată în direct: Asta e o prostituată! Du-te dracu...
Publicat: 13/07/2013, 19:51
Actualizat: 29/07/2014, 19:31

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut o reacție dură cu privire la politiciana Anca Cârcu, care îl acuză că a încercat să o violeze.

„Jur cu mâna pe Biblie că nu am violat pe nimeni. Este o diversiune. Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezidențial”, a declarat Vadim Tudor, invitat la un show TV nocturn.

La un moment dat, Anca Cârcu a intrat în platou, moment în care Vadim Tudor și-a ieșit din minți. „Ce e asta? Rog gărzile mele de corp să intre să o scoată din platou! Du-te-n … de … Te-a trimis SRI-ul aici?!”, a izbucnit europarlamentarul român.

Imediat, prezentatorul Dan Capatos a cerut pauză publicitară, iar când a revenit în direct a încercat să explice situația: „Anca se afla în alt studio, la câțiva kilometri distanță și trebuia să intre prin telefon. Până la urmă, s-a răzgândit, a decis să vină până aici și a fost lăsată să intre”.

În trecut, Anca Cârcu a declarat că Vadim Tudor i-a pipăit sânii, pentru a vedea dacă sunt reali sau cu silicon, și a „violat-o psihic”, ținând-o două ore închisă într-un birou și țipând încontinuu la ea. „Am avut o întâlnire de două ore la el în birou, nu mi-a dat voie să scot niciun cuvânt, a zbierat la mine, mi-a spus că nu am voie să cresc mai mult decât el și să fiu mai cunoscută decât el, că el e șeful meu. Deci m-a violat”, a declarat Anca Cârcu.