CUM VEDE BĂRBATUL LA 20 DE ANI FEMEIA. Krem, actor și MC: „Femeia este un fel de Macintosh, iar noi suntem un 486. Nu o să înțelegem niciodată sistemul și cred că asta e și magia”

Publicat: 25/11/2015, 11:23
Actualizat: 25/11/2015, 13:55

„Pentru mine, femeia este cel mai frumos lucru care există pe lumea aceasta, cea mai de preț ființă umană, pentru că ea îți oferă cel mai frumos cadou: viața”. Așa și-a început Răzvan Alexe – KREM descrierea. Cunoscut pentru franchețea sau, alteori, jovialitatea cu care spune lucrurilor pe nume, actorul și cântărețul de muzică rap în vârstă de 25 de ani recunoaște că la o întrebare simplă se răspunde greu: „Ce este femeia?„.

„Ea este născătoarea, ar trebui pusă pe un soclu, pe un piedestal… Și e jumătatea celorlalți reprezentanți masculini, deci, cumva cred că bărbații sunt pe jumătate împliniți, din orice punct de vedere, iar femeia e acolo ca să îi împlinească. Și viceversa este valabilă, bineînțeles! Nu știu dacă aș găsi o definiție anume, dar pur și simplu faptul că este născătoare și îți oferă viața, ar trebui să însemne ceva”, spune el.

Recunoaște că respectul și admirația pe care le are acum pentru femei nu sunt tocmai întâmplătoare. Crescut și educat în mare parte de femei, Krem mărturisește că tot din rândul reprezentatelor „sexului frumos” și-a ales și primele modele în viață.

Mama lui, care, spune el, „s-a luptat cu demonii” pentru a-i crește pe el și pe sora lui mai mare, Aida, rămâne însă „modelul suprem”.

FOTO: Facebook (Krem, alături de mama și de sora lui)

Eu am fost crescut și educat, în mare parte, de femei: de mama, de sora mea, Aida, de bunici, verișoare… Deci, sunt dator din orice punct de vedere să cred că primele modele sunt din familie„, a povestit el în interviul acordat gândul. „Mama… care, oricum, pe măsură ce timpul a trecut am văzut ce înseamnă și partea bună și partea cea mai puțin bună, chiar dacă ea nu o afișa, adică să crească doi copii cam singurică. Și a reușit: a fost și mamă și tată și de unde are atâta forță femeia nu știu, dar aș vrea să-i descopăr toate secretele ca să pot să mi le asum și eu și să fur puțin din meserie. Mama e modelul suprem!„, a mărturisit artistul.

De aceea, bucuria de a le face fetelor și femeilor mici cadouri de 8 Martie i-a rămas „în sânge” de la grădiniță și până acum.

Un 8 Martie special? Nu îmi amintesc data exactă, dar am în minte câteva flash-uri cu niște scrisori, cu scoici, chestii pe care le făceam pentru mama la grădiniță, cu te iubesc scris cu E-ul invers… Dar încercam să-i arăt uite, artistul din mine!„, își amintește amuzat. „Asta s-a dezvoltat mai departe și la școală și făceam așa cu fiecare colegă, cu profesoarele… Eu iubesc femeia, sunt topit după tot ce înseamnă femeie din toate punctele de vedere. Că nu le înțeleg eu, că sunt șanse să răbufnesc și câteodată să fiu ultimul idiot în relație, indiferent că e doar o prietenă… Dar le iubesc! Am fost făcut să iubesc femeia și s-o respect întru totul, chiar dacă mai avem cu toții momente„, admite el.

Prima poveste de dragoste: doamna Doinița și „Zorro”

Și dacă tot vine vorba de grădiniță, tot acolo și-a întâlnit și prima „mare dragoste”. De fapt, primele două, căci după ce a fost refuzat de o colegă, și-a canalizat „iubirea”, firește, către educatoare.

„Știu că m-am îndrăgostit la grădiniță de o colegă, Laura, iar după o săptămână, de educatoare, de doamna Doinița. Am fost guvernat de dragoste de când eram mic”, povestește Krem.

„Deci, prima dată când i-am spus unei fete că-mi place de ea a fost la grădiniță, atunci, cu Laura. Te iubesc, tu n-ai înțeles… Eu vreau să fiu cu tine tot restul vieții. Cred că nici ea nu înțelegea, că eram mici, eram la grădiniță… Ea n-a vrut, m-am dus la educatoare! Cum educatoarea era căsătorită, avea copil, m-am gândit că verbal nu merge. Și am început să-i scriu poezii, să-i desenez chestii cu Zorro, mă semnam Zorro și i le puneam pe catedră subtil. Și știa că eu sunt, dar încercam să-i arăt că eu sunt acolo. Dar țin minte o secvență, când mi-a zis mama băi, nu mai face asta, că se supără bărba-su! Și eu mă gândeam Dar sunt copil, lasă-mă… îmi place de femeie, n-o să le distrug acum căsnicia. Lasă-mă să-mi împărtășesc sentimentele! …Cred că de la chestiile alea cu Zorro pornește și faptul că eu acum vreau să pun totul pe foaie, toate gândurile și să le împărtășesc cu lumea pe scenă sau în afara scenei”, mai spune el.

Totuși, faptul de a fi din când în când pe scenă nu-l folosește ca pe un As din mânecă pentru a cuceri fete, chiar dacă fascinația pe care publicul o manifestă deseori pentru cântăreți, actori sau alte vedete nu-i de ieri, de azi.

„Admirația pe care o au oamenii, în speță femeile în special, aspra celor care se manifestă pe scenă e pentru că pe scenă ești absolut liber să fii ce vrei tu”, explică Răzvan Alexe.

„Nu există bariere, nu există limite și te simți cel mai puternic om din lume. Și emani energia asta și o prezinți ca și cum… Poate eu în culise sunt alt om, dar pe scenă sunt cel mai puternic om, sunt zeul tuturor. Bine, unii se folosesc de asta ca să… sex, drugs & rock”n”roll, dar alții sunt efectiv una cu scena și cu publicul și trec prin toate transele, chiar dacă nu urmăresc ceva anume, doar să transmită. Dacă ai noroc să fii și chipeș, bafta ta, dar nu e un lucru valabil. Uite, Charlie Parker (saxofonist american, cunoscut și sub numele „Yardbird”, n. red) era un băiat mai obtuz, mai supraponderal, dar rupea saxofonul și simțea muzica și nu mai conta! Cred că de asta, pentru că pe scenă ești, fără să vrei, un semizeu, pentru că descarci atât de multă energie, emani atât de multă emoție și trăiri, încât îi năucește pe oameni. Deci, băieții vor să fie ca tine, iar femeile vor să fie cu tine„, afirmă el.

Cât îl privește, Răzvan „Krem” Alexe spune că, deși mai mereu cu capul în nori, a fost „îndrăgostit puternic” de trei ori până acum. Se folosește de imaginea partenerelor sale de atunci pentru a descrie „femeia ideală”.

„Am avut mereu sentimentul că e ceva nobil în femeie și mă îndrăgostesc foarte repede, iar pe măsură ce timpul a trecut am încercat să-mi definesc cumva trăirile acestea. Așadar, când eram mic eram foarte îndrăgostit, adolescent fiind eram, de asemenea, îndrăgostit, dar poate cumva mai idiot, mai naiv, pentru că încercam să par eu cumva, dar, de fapt, nu eram eu… În pubertate era așa, o chestie, o luptă interiorară, până azi când aș vrea să cred că sunt stăpân pe ceva lucruri și știu cum să mă reprezint cel mai bine”, afirmă el.

Am iubit nebunește trei fete – în ordine cronologică: Alina, Julie și Miki -, iar la vremea respectivă, adică liceu, facultate și final de facultate, le-am văzut cele mai frumoase ființe, cele mai frumoase femei, cele mai inteligente. Nu puteam să văd altceva sau pe altcineva, erau totul pentru mine din punctul acesta de vedere. Ca femeie ideală, de fiecare dată când am fost îndrăgostit și am iubit încercam să fiu trup și suflet acolo pentru cele trei dame diferite, din toate punctele de vedere. Și la vremea respectivă, ele erau (ideale, n. red)”, mai povestit artistul.

„Când ai lovit femeia, ai cam decăzut”

Chiar și așa, în ciuda poveștilor de dragoste trăite, a prietenelor care îi sunt mai mereu alături sau a persoanelor de sex feminin din familia lui, nu a reușit să afle întocmai ce vor femeile sau care sunt „mecanismele” care le definesc.

Mi se pare că femeia este un fel de Macintosh, iar noi suntem un 486 (Intel 80486, denumit și Intel 486, n. red), un calculator cu râșniță… Nu o să înțelegem niciodată sistemul și cred că asta e și magia. Că ele sunt enigme, ghicitori, iar noi suntem sau vrem să fim un fel de poeți, artiști, care să dezlege misterul. Și toată viața o să facem asta, dar nu o să înțelegem probabil niciodată”, apreciază el.

Știe însă, cu siguranță, un lucru: „Cea mai mare greșeală pe care ar putea să o facă un bărbat în relația cu o damă este să o lovească. Chiar și verbal. Acesta mi se pare cel mai josnic lucru. Când ai lovit femeia, ai cam decăzut”, spune Krem.

FOTO: „Românii au talent”

„Din punctul celălalt de vedere, cea mai mare greșeală ar fi, probabil, ca femeia să nu aibă răbdarea să înțeleagă exact sistemul simplu de funcționare al unui bărbat. Noi suntem de așa natură să tragem ca totul să fie bine, din toate punctele de vedere, și dacă femeia nu este acolo să-l ajute măcar mental, spiritual, să-l echilibreze, clachează și mai tare. Deci, să fie un pic mai tolerante cu starea noastră de bipolaritate – când suntem dulci, când suntem satane. Dar doar să înțeleagă, să aibă răbdarea să înțeleagă. Că putem să o luăm pe arătură, iar ele să fie acolo să ne aducă pe calea în regulă„, a adăugat Krem.

Iar pentru puștii îndrăgostiți, are un sfat, care, susține el, are efect garantat: dacă vrei să cucerești o fată, ignor-o!

„I-aș spune prietene, eu știu că tu ești acum super – megaîndrăgostit. Scrie despre ea dacă e așa, dar când o vezi, ingor-o. Ignor-o un pic, stai tu liniștit! La un moment dat o să îi dai niște semne că îți place – cum sunt acelea mici: te bat pentru că te plac și nu știu cum să o arăt -, dar ignor-o un pic. O să vezi că apoi se va întreba: da” de ce nu mă mai bagă în seamă?„, explică el.

„Acum sunt răspunsuri pe care le știu și pe care pot să le împărtășesc, să le dau mai departe, că atunci nu mi-ar fi zis nimeni. Bine, mi-au zis mai mulți oameni dar eu nu, nu e adevărat, eu trebuie să îi arăt că o iubesc! Da, dar joacă-te un pic cu mintea ei, mai ingnor-o, mai du-te cu băieții, fă alte cioace… Când apare Bună! Mda… Da, mă, fii atent și meciul… Messi, nu știu ce… Dă-i un pic de spațiu, las-o așa că apoi se întoarce. Iar când se întoarce, mai mult… Da, hai că vedem, vorbim. Mai las-o în pace un pic, las-o să respire, las-o să se ducă cu fetele, tu cu băieții, iar când vă intersectați fii lejer, că știi că tu ești motherfucker„, a mai spus el cu zâmbetul pe buze.

Au contribuit:

Operator – Cristi Tomoială

Montaj – Karin Frone

Producător – Cezar Helmis

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Céline Dion a dezvăluit că face terapie 5 zile pe săptămână și se antrenează „ca...