FEMEIA LA 30 DE ANI. Dana Nălbaru, cântăreață: „Mă declar împlinită. Sofia e partea perfectă din mine”

Publicat: 25/11/2015, 12:13

La 20 și ceva de ani, Dana Nălbaru muncea pe rupte și, în agitația prezentului, nu avea vreme să își facă planuri de viitor. „Începusem cu Hi-Q și semnasem cu un post de televiziune pentru emisiunea „Totul va fi bine”, aveam o grămadă de concerte și hotelul era locuința mea. Nu aveam timp să-mi fac scenarii de viață, eram mult prea concentrată pe ce fac în acel moment și, pentru că nu aveam timp să-mi fac planuri de viitor (mereu putea interveni ceva care să schimbe planul meu așa că am renunțat la a-mi mai face unul), luam uneori lucrurile care mi se întâmplau fără să le mai trec prin filtrul minții sau al inimii. Ele erau așa cum erau și acceptăm situația că atare. Perioada aceea a fost cea mai de succes, din punct de vedere profesional și lumesc. În mine, însă, trăiam printre oameni, dar ca un singuratic și mă simțeam adesea neînțeleasă„, povestește artista pentru gândul. Perioada de vârf a carierei nu a fost tocmai ușoară: „A fost o perioadă în care îmi era frică de multe lucruri”, mărturisește ea.

Foto: Dana Nălbaru, arhivă personală

30 și de ani, vârsta curajului și a încrederii

Felul în care își imagina viața de femeie de 30 și ceva de ani pe când era o adolescentă nu e mult diferit de realitatea existenței ei de astăzi, chiar dacă drumul până aici nu a fost ușor. „Eadevărat că trebuie să ai grijă ce îți dorești că se întâmplă! Mi-am dorit o familie, un copil, m-am văzut o femeie echilibrată și pașnică. Drumul până la a fi femeia care sunt azi nu a fost ușor, am avut căderi multe și multă lipsă de încredere în propria-mi persoană dar, dacă trag o linie și privesc azi în oglindă, mă declar împlinită. Am tot ce mi-am dorit, ba chiar mi-a fost dat mai mult de-atât. Sunt recunoscătoare”, spune Dana Nălbaru.

Foto: Dana Nălbaru, arhivă personală

Dacă este să facă un bilanț, se simte mult mai bine în pielea ei astăzi decât o făcea în urmă cu 10 ani: „Acum am curaj, am încredere și acestea vin din faptul că simt că am un sprijin puternic în Cel de Sus și-n familia mea toată. Tot ce pot face acum puteam și înainte, atunci doar nu știam cum să fac”, și-a dat seama Dana Nălbaru, a cărei viață a devenit mult mai ușoară când și-a dat seama de un adevăr aparent banal. „Am învățat că totul e foarte simplu și frumos dacă renunți la a te mai raporta la ce vor sau cum vor ceilalți să fii”.

Foto: Dana Nălbaru, arhivă personală

Se gândește din când în când că îmbătrânește, dar nu face o dramă din asta: „Mi se întâmplă uneori să mă trezesc fără chef, să mă gândesc că încep să îmbătrânesc, să nu am răbdare, să lenevesc mai mult, să nu mai râd la orice glumă… Cred, însă, că e un proces firesc în viața oricărui om. Nu mă deranjează asta la mine sau la alții. Încerc să îmi găsesc un echilibru interior și să ies din stare fără să fac o tragedie”.

Mesajul femeii de 37 de ani către fata de 15: „Nu schimba nimic!”

De-a lungul vremii, a reușit să ajungă la o ințelegere cu ea însăși. „Desigur, există multe lucruri pe care le-aș fi făcut altfel în viață asta dar nu mai există ceva ce să mă tragă înapoi. Nu văd niciun sens în a mă chinui pentru ceva din trecut ce nu mai poate fi schimbat. Dacă e să pot face ceva, acum și pentru viitor, este să nu repet greșeală. Asta-i înțelegerea cu mine. Restul, sunt lecții”, a învățat Dana Nălbaru. Nu se teme de semnele pe care trecerea timpului le lasă pe chipul ei. „Am atâtea riduri că nu știu când a apărut primul. Parcă le am dintotdeauna. E o moștenire genetică de care alții se plâng, dar pe care încă mă încăpățânez să o păstrez în ciuda faptului că în meseria mea trebuie să ai o față perfectă”, povestește artista.

Foto: Dana Nălbaru, arhivă personală

La 37 de ani, se descrie dreptmamă, soție, fiică, soră, prietenă. „Sunt un om care nu are mai multe pretenții de la viață pentru că am deja tot ce îmi trebuie, sunt liniștită și fericită”, spune Dana Nălbaru. Cea mai mare realizare din viața sa este fiica ei, Sofia. „E partea perfectă din mine și am contribuit la asta. Sunt foarte mândră de copilul meu”, e fericită ea.

Foto: Dana Nălbaru, arhivă personală

Este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur cu care spune că a decis să-și petreacă viața chiar din momentul în care l-a privit în ochi și cu care trăiește o poveste de iubire „matură, asumată, adevărată”, pe care nu și-ar fi putut-o imagina la 15 sau 20 de ani. Dacă ar fi să-i transmită un mesaj fetei de atunci, acesta ar fi unul extrem de simplu: „I-aș spune că nu trebuie să schimbe nimic la ea, că e perfectă așa cum e”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Reacția șefului TikTok după promulgarea legii care interzice aplicația în SUA